Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ha kijön a gyereko...

Szülés után ha kijön a gyerekorvos mit adjak ajándékba vagy mennyit illik adni? És a védőnőnek? Ti mit adtatok?

Figyelt kérdés

Ugy tudom stulés után házhoz fogbak jönni .

Ilyenkor mivel kínáljuk meg, mit adjunk?

2021. jan. 13. 11:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
10. Hát szerintem ettől nem lesznek segitőkészek. Sőt van amelyik orvos el sem fogadja, sőt én találkoztam már olyannal is aki majdnem megsétődőtt, hogy őt nem kell lefizetni.
2021. jan. 13. 11:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez a dolguk. Annyi, hogy mikor jön mindig megkérdezem inni kér-e vagy egy kávét esetleg, ha sütöttem valamit megkinálom. Nem puncsolásból hanem mert így illik ha jön valaki.
2021. jan. 13. 11:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A mi gyerekorvosunk 6 héten át hetente jött hozzánk. Meleg volt, mindig megkínáltam egy pohár innivalóval, mert azt szerintem illik, de soha nem fogadta el.

Semmi más nem kell neki.

2021. jan. 13. 11:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A vedonot vizzel kinaltam a 40fokban, de azt se fogadta el.
2021. jan. 13. 11:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit
2021. jan. 13. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok. Ez amúgy milyen érdekes, hogy még vizet sem fogadnak el. Az miénk se. Soha semmit
2021. jan. 13. 11:58
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Nalunk a doki konkrétan közölte, hogy 10 ezer Ft - ot kér....

Igazából nem akartam ott helyben osszeveszni vele, mivel a helyi csoportban többen is írták, hogy kér pénzt és a városban 2 orvos van, mindkettő ilyen.

Védőnőnek nem adtam semmit, de ő se vitte túlzásba. 1x volt kint, pedig úgy tudom többször is kellett volna.

(ez még 2019ben volt)

2021. jan. 13. 13:41
 18/26 anonim ***** válasza:
10%

11esnek.

Dehogynem lesznek. A mi dokink mondjuk normális mindenkivel, de mi gyorsabban jutunk időponthoz, nem kell bevinni a gyereket ha beteg, elég telefonálni. Influenza oltást megkapjuk ( nem mindenkinek jutott nálunk), ugyan ez igaz a felnőtt dokira is. Karácsonykor mindig kapnak egy kis pénzt, mert hálásak vagyunk nekik.

2021. jan. 13. 14:21
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
18. Hát az már elég sz@r doki (már elnézést), ha csak akkor normális és segítőkész ha pénzt kap. És azokkal akik mondjuk nem tehetik meg hogy plusz pénzt adogassanak dokinak, védőnőnek meg ide oda azokkal mi van? Azok le vannak tojva? Ez minden orvostól gáz, főleg egy gyerek orvostól.
2021. jan. 13. 14:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én teával kínáltam a védőnőt, mikor kijött. Teával, kávéval szerintem nyugodtan meg lehet őket kínálni.
2021. jan. 13. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!