Szültetek mostanában ambulánsan? Milyen papírt kell aláíratni a gyerekorvossal, van valami nyomtatvány?
Ismerős az orvos, úgyhogy vállalná, csak nem volt meg ilyennel kapcsolatban tapasztalata, ugyhogy o sem tudja milyen papirra van szuksege.
Pont a virushelyzet miatt nem akarok bent maradni 3 napot, meg az elso gyerekunknel sem lattam semmi ertelmet, borzaszto volt az a vent toltott 3 nap.
Ja megértem. En se mernék. De több ismerősöm szült otthon és nekik bejött 🙂
Amúgy szerintem biztos hogy van nyilatkozat. Beszélj a kórház szuleszetevel, mert ugye nekik kell majd kiadni a babát. Szoval mindenképp kard körbe hogy ők mit akarnak, nehogy kukacoskodjanak.
Az a baj, hogy mindenhol azt olvasom, hogy előre nem szabad bejelenteni, hogy ez a tervem, mert ugye akkor talalnak okot, hogy ne engedjék haza a babát, és megkapjak a pebzt az OEP - tol, ami 3 nap bent tartozkodoas eseten jar. :(
Szules utan 24 oraval, ha minden ok, akkor kell szolni, es akkor mar nem annyira tudnak talán kukacoskodni.
Csak fogalmam sincs, milyen papirt kell kernem a hazi gyerekorvostol, anyagcsere-szurest kell vallalnia, hogy leveszi, meg a bcg oltast beadni, plusz nekem kulon elvinni majd hallasvizsgalatra, csak nem tudom, van-e formanyomtatvany hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!