Mit lehet az ellen, hogy ne csináljak oda szülés közbe?
Na jó, azért az nem semmi :D
Bar a vajúdás elején eléggé osszesimultunk mi is, mivel már akkor pár napja kórházban voltam :D
Egyebkent ahol én szültem,ott a férj segít zuhanyozni és pisilni a szülés után. Utóbbi csak úgy ment, hogy megnyitotta a csapot. Meg segített felhuzni tena bugyit is :D
én nem értem, miért írjátok annyira, hogy kisebb gondja is nagyobb lesz. ha gátlásai vannak, még az is lehet, hogy nem fog tudni úgy nyomni, mert ettől fél... kérdezd meg előre, hogy nálatok van-e, hogy van.
"Ha még nem is szartál a férjed előtt, akkor nem tudom milyen kapcsolat lehet... 🤦♀️" erre meg nem tudok mit mondani. Ha nálatok ebben mérik a jó kapcsolatot, azért az erős... nem, nem szartam, de még csak nem is fingottam a férjem előtt, nem ő borotvált le terhesen és a többi... maradjunk már nők, az isten szerelmére.. (nem a szülőágyon, hanem a hétköznapokban...)
Utolsó egyetértek.
Mi 8 éve vagyunk együtt de sosem szarok, fingok a férjem előtt.
Nyomaskor én is féltem, első pár nem is sikerült, mert tényleg úgy kell nyomni, mint ha kakilnál, de egy idő után úgysem tudja kontrollálni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!