Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit lehet az ellen, hogy ne...

Mit lehet az ellen, hogy ne csináljak oda szülés közbe?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék odacsinálni szülés közben, mert a párom is szeretne bent lenni.
2021. jan. 6. 08:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Én nem kaptam beöntést és volt is baleset attól függetlenül, hogy voltam aznap wc-n. A szülésznőt nem érdekelte...a férjemmel meg pár nap múlva már csak röhögtünk a dolgon. Persze nem biztos, hogy mindenki ilyen lazán tudja kezelni.
2021. jan. 6. 09:23
 12/24 A kérdező kommentje:
Akkor is ciki és nem akarom. Szeretném, ha nőként tekintene rám a párom. Ha nem is lát semmit, szag attól még van. Meg én nem akarom, hogy utána az orvos szemebe se tudjak nézni. Ez egyáltalán nem vicces.
2021. jan. 6. 09:33
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező. Hidd el, hogy egy kis kakánál ott sokkal durvább dolgokat is fog látni a férjed. Azért nem kell lepontozni a válaszolókat, mert valaki nem tragédiának élte meg azt a 2 gombóc kakát ami kicsúszott.
2021. jan. 6. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Én kaptam beöntést, de szülni sajnos nem sikerült, császár lett. Úgyhogy nem tudom, mennyire tisztított ki. Sokan beöntés ellenére is odacsinálnak. Mivel a beöntés nem megy túl mélyre. A tolófájás meg kihoz mindent állítólag.
2021. jan. 6. 09:58
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező olyan dolgon rugózól, ami felett nem lesz kontrollod ott akkor. Jobb lesz, ha átbeszélitel ezt a pároddal, mivel nem a széklet lesz a legdurvább, és nem csak széklet szag fog terjengeni ott.

Amúgy aki egy kis barnaság miatt nem tud abban a pillanatban nőként tekinteni a szerelmére, aki ép kínok között életet ad a közös gyermeküknek, akkor ott alapból bajok vannak. Akkor inkább ne menjen be.

2021. jan. 6. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Én nem csak, hogy bekakiltam, de be id pisiltem. Nem tudtam mit tenni ellene. Sajnos ilyen előfordul, és sok más is akkor.
2021. jan. 6. 10:11
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

nézd kérdező, akkor ott, hidd el, nem fog érdekelni. attól függően hol szülsz, lehet a protokoll része.

Mindettől függetlenül segíteni szeretnék, mert ha most úgy érzed feszélyezne és ez segít megnyugtatni, akkor szíved joga, hogy tégy ellene. vannak nagyon profi otthoni szettek is (nekem más, gasztroenterológiai betegség miatt néha szükséges), ami direkt úgy van kialakítva, hogy a bénázós amatőrök se tudjanak vele maguknak ártani. ha ettől tartasz vegyél gyógyászati segíédeszköz boltban és csináld meg otthon magadnak. Nem nagy kunszt, nekem havonta egyszer szükséges, 46 múltam, jelentem semmi bajom tőle. Én anno a Szt. Íistvánban szültem még 2000-ben és ott ez már akkor sem volt a protokoll része, meg a kúp sem, sőt nem is borotváltak. Mindettől függetlenül engem nyugtalanított igenis IBS-m is van, hasmenés-szorulás váltakozva, karban tartva, orvos által rendszeresen monitorozva is vannak iszonyú görcsös, fájdalmas hasmenések. Én ezt ott nem akartam, mert az nem annyi lett volna, hogy kicsúszik, hanem (már elnézést) robban, így én otthon ezt szépen magamnak rutinosan megcsináltam, lévén szólt a doktornő, hogy ők nem fognak adni és le sem borotválnak, így ha ez utóbbira is igényem van, oldjam meg otthon magamnak.

megértem a válaszolókat, akik azt mondják ez kutyafüle, de ha egyzser benne ez ilyen nagy feszültséget okoz, akkor sokkal jobb, ha megpróbálja elkerülni, ha attól megnyugszik és nem fog szorongani még ez miatt is. Már ha lesz rá ideje persze, meg persze ha sikeres lesz a művelet, mert minden igyekezet, kúp, beöntés ellenére is besikerülhet akármi, ez egy ilyen pálya, nem lehet mindent elkészülni, szülni nem stzeril dolog, ellenben teljesen természetes minden része.

2021. jan. 6. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

És ha most sokan azt mondják, hogy kúp meg beöntés ellenére is odacsináltak, akkor meg fog nyugodni a kérdező, hogy akkor ha ezek megvannak, úgysem lesz semmi? Ugyanúgy lehet rajta idegeskedni.

Szerintem nyugodj bele ebbe. A legtöbben odacsinálnak, ez természetes dolog és senki nem problémázik ezen, az orvost, szülésznőt nem zavarja, diszkréten eltakarítják. A legtöbb esetben a kísérő észre se veszi, hacsak nem teliben azt nézi, mi történik ott. A fejnél állva nem veszi észre.

Az én férjem nem vette észre, amikor megtörtént. De ha valaki azért nem tekint a feleségére nőként, mert szülés közben odacsinál, akkor ott komolyabb gondok is lesznek.

2021. jan. 6. 12:40
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

Most még tele vagy gátlásokkal, félelemmel. Én is így voltam vele.

De hidd el,hogy ott olyan mentális állapotba fogsz kerülni te is és a párod is, hogy ez mind nem fog számítani.

A férjem ott látott csak igazán nőnek miközben megszültem a kislányunkat erőlködve, vörös fejjel, leizzadva.. és lehet még becsúszott valami kaki is, fogalmam sincs és neki sincs.. valószínű volt, mert hiába készül a szervezeted erre, hiába kapsz rásegítést, ez olyan dolog amit nem tarthatsz kontroll alatt.

2021. jan. 6. 12:52
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

Én kaptam beöntést, de szerintem jöhetett ki valami, mert egyszer láttam, hogy valamit töröl a szülésznő és kidobja.

Szag nem volt 😁

Nálunk is bent volt a férjem, persze előtte aggódtam, hogy mi lesz a helyzet, beszéltunk is sokat a dologról.

Egyebkent én állva vajúdtam sokat, férjem tartott és folyt a véres magzatviz a lábam között egy lepedore. Hát az sem épp guszta :)

Ettől függetlenül semmi gond nem lett. 6 nap után mentem haza a babával és este amikor a férjem mellé feküdtem és csokoloztunk, egyből megkívánt... :)

2021. jan. 6. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!