Mit lehet az ellen, hogy ne csináljak oda szülés közbe?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék odacsinálni szülés közben, mert a párom is szeretne bent lenni.2021. jan. 6. 08:22
1/24 anonim válasza:
Amikor beindulnak a fájások, akkor mindenki kap beöntést, hogy kitisztuljanak a belei.
2/24 anonim válasza:
1-es vagyok. Ha nem tennék, akkor súlyos fertőzést okozna.
3/24 anonim válasza:
Nem biztos, hohy kapsz attól függ, melyik kórhazban szülsz. En se kaptam, ott tudtam meg senkinek mem adnak.
4/24 anonim válasza:
Plusz senkit nem érdekel ott, akkor, hogy ki csinál be... Én is kaptam beöntést, mégis a végefelé kijött pici, de a férjem észre sem vette, nem azzal volt elfoglalva... Ha még nem is szartál a férjed előtt, akkor nem tudom milyen kapcsolat lehet... 🤦♀️ Volt, hogy az erdőben jött ránk, azóta is nevetünk rajta...
5/24 anonim válasza:
Én sem kaptam beöntést. Nem is volt baleset. De szerintem ha előfurdulna akkor nem kell szégyenkezni láttak már olyat.
6/24 anonim válasza:
Én kúpot kaptam, semmit nem ért, jött minden a tolásnál. Kisebb bajom is nagyobb volt ennél, a férjem sem undorodott meg tőlem. Az elsőnél még beöntést kaptam, de ott is jött.
7/24 anonim válasza:
Én is kúpot kaptam,de mire hatnia kellett volna,jöttek a tolófájások. Mondjuk szerencsére nem volt baleset,de ott,abban a helyzetben amúgy sem érdekelt volna és páromat sem,aki végig bent volt 😊
8/24 anonim válasza:
Nem mindenhol van beontes, a párod észre se fogja venni, valószínű te sem..és hidd el, ez a legkevésbé sem fog érdekelni akkor és ott.
9/24 anonim válasza:
Én sem kaptam beöntést. A fájasokkal együtt beindult a bélmozgasom is és voltam vagy 3x wcn, de ennek ellenére jött minden a tolófájásoknál is. A szülésznő odatarott valami papírt és egyből kidobta. A férjem a fejemnél volt, úgyhogy kb semmit nem érzékelt belőle. Ezen nem kell izgulni egyáltalán. Ez a kisebb gondja az embernek ilyenkor.
10/24 anonim válasza:
Én se kaptam beöntést,pedig nagyon kellett volna.
1 hetes székrekedés után szülni menni, nem a legjobb ötlet. Iszonyat csúnyát csináltam nem 1x,nem 2x. Szerintem a szülésznőnek is át kellett öltözni. :D Azt hiszem utánam már kötelezővé tették a beöntést/kúpot.
Ciki és undorító, de nem tudok ellene mit tenni. Ez van! A lényeg, hogy a gyerekem egészségesen megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!