Mit pakoltatok a kórházi táskátokba, amikor mentetek szülni? Bőv. lent.
1.Főképp az érdekelne, hogy milyen ruhát/kat vitettek erre a pár napra?
Hálóing, pizsi nadrággal, milyen egyéb fontos dolgot?
(a nadrág nem kényelmetlen szülés után?)
2.Mi hiányzott végül és mi volt fölösleges a csomagból?
Márciusban szülök, de nem vagyok biztos abban, hogy mit kellene csomagolnom.
Minden tapasztalat érdekel!
Köszönöm előre is! :)
Ez igen, köszönöm a részletes válaszokat. Ezek alapján megtudom csinálni a saját kis listám!
Várom a továbbiakat! :)
Nekem egyszer a fiam telibe küldte nagy dologgal a hálóingem.😂 Szóval igen, vannak balesetek.
Szorítok, hogy ne császár legyen, de jobb, ha arra is készülsz. Én 2 csomag 1es pelust vittem és nem sok maradt.
Hűha, akkor kő kövön nem marad, minden megeshet. Nagyon naívan álltam a dologhoz úgy érzem...
Ilyen elől gombolós hálóinget vittetek? Valaki írta, hogy van olyan is amibe betétet lehet tenni? Ezeket a darabokat honnan szereztétek be?
A másik ami felmerült bennem, hogy mennyire biztonságosak a kórházak? - értem ezalatt a lopásokat. Merjek- e vinni például tabletet? Ti hogy vigyáztatok az értékeitekre?
Szerencsére sosem kellett még kórházba mennem, ez lesz az első minden szempontból.
A korona miatt a férjem csak konkrétan a szülésnél lehet bent, utána haza kell mennie. Csak amikor megyek haza, akkor láthatom legközelebb. Persze március még messze van..
Fent mindent leírtak, ami nekem hiányzott a kórházban:
Póthálóing, hármat vittem, de sajna összevéreztem kétszer is, kellett hozatnom.
Másik a bimbóvédő krém. Talán Garmastan a neve, kék kenőcs.
Egy csodaszer kisebesedésre, kicsit drága, kellett behozatnom, mert második nap kezdett sebesedni a bimbóm.
Jó tanács: ne akkor kezd használni mikor már fáj, sebes. Ha alapból használod szüléstől kezdve, nem, vagy csak minimálisan fog kisebesedni.
Jó tanács 2: ha adnak promoboxot a kórházban, nézd meg nincs e benne minta.
Én szenvedtem, fájlaltam a bimbóm, vetettem gyors férjemmel kb 3000-4000ért a krémet és otthon vettem észre, hogy végig ott volt belőle a kórházi boxban egy tubusos pici minta 🤦♀️
Épp elegendő mennyiség átvészelni az első pár hetet ameddig ez problémát okoz, mert csak nagyon vékonyan kell felkenni.
Bugyipelenka neked és nem lesz véres baleset és emiatt nem kell plusz hálóinggel számolni. Persze egyéb baleset lehet.
Octenisept jó a gátra (meg a köldökcsonkra - alkohol idejétmúlt).
Fertőtlenítő kendő, wc alátét.
Úszógumi vagy kifejezetten aranyérpárna a gátseb miatt. Egyik szülésem után se tudtam ülni.
Én szoptatós hálóinget vittem. Diszkrétebb, mint az elől gombos. Igaz, most nem lesz gondod a szobatárs tapintatlan látogatóival. Másodjára sikerült egyágyasba kerülni, felülmúlhatatlanul jobb.
Egyik gyerekem pont márciusi, előtte is többször befektettek, nekem jól jött a köntös.
Viszont nekem elég volt egy flipflop, gyorsan szárad.
Cumisüveget, cumit ne, ha a szoptatás a cél. Ha muszáj pótlás, adnak neki pohárból, fecskendőből vagy egyszerhasználatos cumiból.
Rengeteg innivaló, rágcsa (én cukormentes fehérjeszeletet vittem gdm miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!