Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit pakoltatok magatoknak a...

Mit pakoltatok magatoknak a kórházi pakkba? Most akarom összeállítani.36 hkm.

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Törölközők, hálóingek, szoptatós melltartók, melltartóbetétek, inkontinencia betétek, nagyibugyik, 2 pár papucs, köntös, zoknik, pohár, tányér, evőeszközök, konyharuha, szalvéta, sportkupakos palack (császáros voltam műtét után csak így tudtam egyedül inni amikor még nem kelhettem fel), papírzsepi, tusfürdő, dezodor, fésű, hajgumi, hajcsat, wc papír, fertőtlenítő kendő a wc ülőkéhez, popsitörlő kendő (a narancssárga bőrfertőtlenítőt azzal lehet a leghatékonyabban ledörgölni, mert simán a tusfürdő nem hozza le, de cserébe minden ruhát megfog az a sz@r), fogkefe, fogkrém, fogselyem.

Tetra pelrmka a szoptatáshoz, én még mellszívót is vittem be, mert nehezen akart belövellni a tejem, ezen kívül telefon, telefontöltő, könyv (bár ha tudtam inkább aludtam, annyira ki voltam merülve), iratok, eredmények, apasági nyilatkozat.

Ha jól emlékszem ennyi volt a csomagban. A baba hazamenős ruháit pedig apa hozta be a hazamenetel napján.

2015. márc. 7. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A napokban pakoltam össze, 24 hetes vagyok ikrekkel.

Tettem be:

- 2 törölköző

- 4 bugyi, 3 szoptatós melltartó, 4 zokni

- 2 hálóing, 2 pizsi (elöl gombosak)

- tisztálkodó szerek, arckrém, izzadásgátló, fogkefe, fogkrém, Listerin, wc papír

- evőeszközök, pohár

- papírszalvéta

- kindle

- telefon töltő

- fürdőköpeny

A babáknak:

- 2-2 body

- 2-2 rugi

- vastag pulcsi

- sapi

- pelus, sudocream

- vastag babapléd

Az induláskor beteszem még az irataimat, vizsgálati papírokat, telefont, pénztárcát.

Arz hiszem semmit nem hagytam ki.

2015. márc. 7. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

A betét és a melltartóbetét kimaradt.

2015. márc. 7. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Én minden olyan dolgot, amit itt írnak. És hasznos is volt!

[link]

2015. márc. 7. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Babának:

2 body

2 rugi

pelenka

popsikrém

Textilpelenka

Popsitörlő

Vastag plüss takaró:) Szerettem volna ha a sajátjában van:)

És vittem be neki 2 kis plüss állatkát:) Na nem kötelező:D

Ja és cumisüveg..

Mert ott adnak,de akkor már a sajátjából igyon nem?!

Nekem:

2 szoptatós hálóing

1 köntös

2 törcsi

én vittem rendes pizsit,rövid ujjút rövid nacival, "nagyon meleg volt a kórházban"

papucs,zokni,bugyi+eldobható bugyi

fogkrém,fogkefe,sampon,tusi,zsepi,WC-papír.

Tena betét,nekem elég volt 1 csomaggal.

Hajgumi,hajcsat.

Evőeszköz,szalvéta

Pohár-bögre

Én vittem Nescafe-t:)

Amit nem vittem,de jól jött volna:)

Borotva

Melltartó betét

Valamilyen zeneforrás:D Bár én egyágyasban voltam,oda jól jött volna:)

Azt hiszem ennyi,de lehet,hogy kihagytam valamit:)

2015. márc. 7. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Jah, Telefon töltő, iratok természetesen,de ez alap:)
2015. márc. 7. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:

én egyetlen dologgal egészíteném ki: mellbimbó védö. tudom sokan ellene vannak. én nem vittem. a 2. napon már véres-gennyesre sebesedett a mellem. enni mégsem tudott belőle, begyulladt, be lázasodtam, 10 napig nem mehettem haza. valamikor középtájban bírták odaadni a csecsemősök a Medela bimbóvédőjét kipróbálásra, azzal elkezdett enni, a fogyása (ami addigra már 20% volt) megállt, szépen hízni kezdett. otthon is azzal szoptattam, de nélküle is tud enni nem lett cumizavaros (8 hos még mindig 3szor szopizik)

szerintem tegyel el egyet, nem nagy osszeg. max nem hasznalod. de en ha elo tudtam volna venni elso nap, sok kellemetlensegtol megkimelt volna.

2015. márc. 7. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Aranyèr kenőcs sem àrt
2015. márc. 8. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
A babanak a csuszlit se felejtsd el. Az enyem csak cicitol nyugodott meg maskeppen orditott, ahogy hazajottunk bedugtam a csuszlit a szajaba es csend volt. A korhazban az allando szopiztatastol (amikor nem is volt ehes) teljesen kisebzett a mellem. Nekunk nagy segitseg lett volna a cumi.
2015. márc. 9. 07:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 9. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!