Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit pakoltatok magatoknak a...

Mit pakoltatok magatoknak a kórházi pakkba? Most akarom összeállítani.36 hkm.

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdemes két csomagot készítened, egyet a szülőszobára egyet a kórházban töltött további néhány napra.

Amit tőlünk kértek szülőszobára:

papucs, törölköző, tusfürdő, wc papír, okmányok (kiskönyv, apasági nyilatkozat, stb.),olyan hálóing, amiben közvetlen szülést követően mellre, mellkasodra tudják tenni a bébit :)

Az osztályra kerülős csomag:

Víz, víz, víz!!!! Napi 4,5 l-el számolj (nekem 6 is volt, a tej 24 óra alatt meg is jött)

Törölköző, 2 féle papucs, positörlő, bébi ruha, Tena betét/ Pants, személyi, lakcímkártya a gyerkőc születési anyakövi kivonatához, telefon+töltő, szoptatós hálóing.

Gyerekrucit én nem vittem, mert nem kötelező, de a Párom utólag hozott be, mert amit adtak nem csúnyák volt, hanem használhatatlanok (gombok szétnyiltak, patentok rosszak).

2015. márc. 10. 14:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy a Molimed eldobható bugyibetétje a legjobb az első néhány napon. Nem áztam el, nem folyt ki semmi, nem csúszott el, kényelmes volt.

Mindkét babámnál a szobatársaim gyorsan rendeltek a családtól maguknak :)

2015. márc. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!