Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora taskat pakoltatok a...

Mekkora taskat pakoltatok a korhazba?

Figyelt kérdés

ket kisebb meretu sporttaska, plusz melle egy zacskoban a kontos(mert az elfoglalna egy egesz taskat) plusz kulon a szoptatos parna meg a kisparnam(anelkul nem tudok aludni):)

nem sok ez igy egy kicsit?

de mondjuk a sporttaskak tenyleg kis meretuek, az egyik egy sima, a masik pedig egy nike bowlingtaska..

2015. márc. 18. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2 közepes sporttáska: egyben az én, másikban a baba cuccai. :)
2015. márc. 18. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
én vittem nagyböröndőt magamnak, abban volt kisebb táska is a szülőszobába. pelenkázótáskát, közepes börőndőt. kézitáskát.szóval cikinek érzetem ennyi cuccot,plussz a férjemen hátizsák,vízzel szendvicsekkel :D de senkinek 1 szava se volt rá szerencsére
2015. márc. 18. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:

én is egy közepes sporttáskát, (csak azért volt elég, mert vittem több hálóinget, mostam a bugyikat, volt váltás törölköző, és egyetlen utcai ruha, amiben bementem, abban jöttem ki, babacuccokat adtak(csak hazavitelre kellett, hogy legyen), pelenkát is - 1 hétig voltunk bent, mellszívót is behozattam)

a többi ami felgyűlt kilószámra alma, narancs, meg nem is emlékszem a látogatóktól, plusz a sok reklám babacsomag biztosítóktól, fényépek amit ott csinált kórházi fotós, mindezek rengeteg szatyorban voltak, nem volt praktikus hazavinni egyáltalán

2015. márc. 18. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
*én csak egy
2015. márc. 18. 11:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Én egyetlen gurulós bőröndbe pakoltam, mert program császáros voltam és hazafelé nem akartam kifelé cipelni táskákat még a gyereken kívül (nem jöhetett be senki segíteni) így ez volt nekem a legpraktikusabb.
2015. márc. 18. 11:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy kis bőrönd az osztályra és egy hátizsak a szülőszobára. Cuki elképzelés a kispárna az alváshoz ;).
2015. márc. 18. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is egy közepes méretű gurulós bőröndöt vittem, meg egy külön szatyrot a szülőszobába.
2015. márc. 18. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:

a szoptatós párna amit otthon hagyhatsz szerintem. valószínűbb,hogy vagy a varratok,vagy a kimerültség miatt a fekve szoptatást részesíted előnyben arra a pár napra

2es

2015. márc. 18. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy kis táska a szülőszobra neked és a babának, egy nagyobb táska a kórházi napokra neked és a babának. Szerintem így érdemes szétválogatni a cuccokat, ne apuka túrja fel értetlenkedve az újszülöttnek a kissapkát :)

Nagyobb, ritkábban használt dolgokat (pl. hajszártó) otthon is hagyhatsz, majd apa be-és hazaviszi ha kell. Könnyű szülést :)!

2015. márc. 18. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Én egy sporttáskát viszek, kb. ekkora, mint a képen: [link]

A babának a cuccai külön táskába teszem, ami igazából egy strapabíró sporttáska, pont ekkora szerint mint ezen a képen (nem én vagyok a képen): [link]

Próbáltam minimalizálni a szükséges cuccokat és úgy pakolni, hogy 1 táska elég legyen, de sajnos nem ment, kell a kettő, mert a köntös, 2 törcsi, 1 cs pelenka, 8 tecxtilpelenka és 1 takaró nagyon sok helyet elfoglal, ezeket pedig vinni kell, rajta van a kórházi listán amit a doki adott.

2015. márc. 19. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!