Mekkora taskat pakoltatok a korhazba?
ket kisebb meretu sporttaska, plusz melle egy zacskoban a kontos(mert az elfoglalna egy egesz taskat) plusz kulon a szoptatos parna meg a kisparnam(anelkul nem tudok aludni):)
nem sok ez igy egy kicsit?
de mondjuk a sporttaskak tenyleg kis meretuek, az egyik egy sima, a masik pedig egy nike bowlingtaska..
én is egy közepes sporttáskát, (csak azért volt elég, mert vittem több hálóinget, mostam a bugyikat, volt váltás törölköző, és egyetlen utcai ruha, amiben bementem, abban jöttem ki, babacuccokat adtak(csak hazavitelre kellett, hogy legyen), pelenkát is - 1 hétig voltunk bent, mellszívót is behozattam)
a többi ami felgyűlt kilószámra alma, narancs, meg nem is emlékszem a látogatóktól, plusz a sok reklám babacsomag biztosítóktól, fényépek amit ott csinált kórházi fotós, mindezek rengeteg szatyorban voltak, nem volt praktikus hazavinni egyáltalán
a szoptatós párna amit otthon hagyhatsz szerintem. valószínűbb,hogy vagy a varratok,vagy a kimerültség miatt a fekve szoptatást részesíted előnyben arra a pár napra
2es
Egy kis táska a szülőszobra neked és a babának, egy nagyobb táska a kórházi napokra neked és a babának. Szerintem így érdemes szétválogatni a cuccokat, ne apuka túrja fel értetlenkedve az újszülöttnek a kissapkát :)
Nagyobb, ritkábban használt dolgokat (pl. hajszártó) otthon is hagyhatsz, majd apa be-és hazaviszi ha kell. Könnyű szülést :)!
Én egy sporttáskát viszek, kb. ekkora, mint a képen: [link]
A babának a cuccai külön táskába teszem, ami igazából egy strapabíró sporttáska, pont ekkora szerint mint ezen a képen (nem én vagyok a képen): [link]
Próbáltam minimalizálni a szükséges cuccokat és úgy pakolni, hogy 1 táska elég legyen, de sajnos nem ment, kell a kettő, mert a köntös, 2 törcsi, 1 cs pelenka, 8 tecxtilpelenka és 1 takaró nagyon sok helyet elfoglal, ezeket pedig vinni kell, rajta van a kórházi listán amit a doki adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!