Akinek valamilyen oknál fogva traumatikus szülése volt, az mennyi idő alatt és hogyan dolgozta fel?
Az első traumatikus volt. 1 évembe telt nagyjából felállni belőle, elengedni persze azóta se, pedig lassan 6 éves a lányunk.
Ellenben azóta lassan 3 éves a középső és 2 hetes a legkisebbik. 😊
Én atombrutál szarul éltem meg a szülést.
Akkor megfogadtam, hogy nem hogy több gyerekünk nem lesz, hanem még csak szex sem, nehogy véletlen.....
3hónapos volt a fiam, mikor elsőre szexelni képes voltam. Aztán olyan 10hós lehetett, mikor férjem elkezdett célozgatni, hogy 2t beszéltünk meg, kis korkülönbséggel.
13hós volt, mikor újra belevágtunk. Ennek 7hónapja. Azóta 1 vetélésem volt :(
Nekem az segített, hogy kibeszéltem magamból. Férjem ha 100x nem hallgatta végig, hogy én hogy éltem meg, akkor 1x sem. Pedig ott volt, látta. Illetve barátnőmnek akkor volt egy elég durva szülése, az segített még lelkileg, hogy ha ő ezt végigcsinálta, akkor nekem is még 1x meg kell tudnom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!