Hány órás szülés számít már hosszúnak?
Nekem a 11 is sok volt, mert 5 percesekkel indult, mégis baromi lassan tágultam és teljesen kimerültem a végére, vákuum kellett.
Második gyerekkel 4 óra volt, az sokkal jobb volt.
Nagyon hősök vagytok! Nekem másfél óra volt összesen, de letört egy fogam közben, annyira szorítottam, és egy örökkévalosagnak tűnt a másfél óra is.. Nemhogy 10 meg 45..jo ég.
Na de lényeg a "végeredmény", kitartás! 😉
Én 25 órát vajúdtam, az elejétől öt percesekkel. Utána jött csak a kitolás, az meg 2,5 óra volt. Bárki aki meghallja, azonnal meglepődik hogy milyen hosszú volt még első gyerekkel is. Őszinte leszek, teljesen ki is merültem mire a kitoláshoz értünk. Gratulálok neked, nagyon jól bírtad akkor!💕
Azt mondják, hogy átlagosan az első baba az elejétől a végéig 10-12 óra.
Nekem a magzatvìz elfolyàsàtòl mìg meg nem született a gyerek az 89 òra volt. Összehúzódàsaim viszont csak enyhèk voltak, mìg nem kaptam oxytocint. Onnantòl mèg 6 ès fèl òra volt. Nem tudom ìgy 89 vagy 6 ès fèl òrànak szàmoljam-e a szülèsem.
Nem tűnt túl hosszùnak, engem inkàbb zavart, hogy belehajszoktak az indìtàsba, de elfogyott a türelme a kòrhàzi szemèlyzetnek, hiàba voltunk jòl.
Inkàbb vàllaltam volna plusz 12 òràt, ha evvel az oxyt megùsszuk.
Szülésznőm azt mondta. h az első szülés 6-24 h átlagosan
Nekem rövidek voltak
(7,5 és 3 h )
Én 17 órát vajúdtam első gyerekkel, de két hétnek érződött.
Azt gondoltam ott, hogy ez hosszú, mert mellettem több nő is megszült.
8
Ez kiábrándító,de ne hidd, hogy mindegyiknek rövidebb volt ám, mint neked
Én az első babával 3 percesekkel mentem kórházba.
2. Babával meg alig értünk be, pedig nem volt szándékos.. de első esetben ilyenkor még 2-3 h volt.
2. Esetben pedig csak 15p
Mindkét esetben azt érezted volna, hogy ott hamarabb megszültem, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!