Beindult nalam a vajúdás majd leállt teljesen magától. Aki volt igy mennyi ido mulva indult ujra?
Az a lényeg, amit az orvos mond, és nem az, amit a szóbeszéd.
Itt most sok kismama elmondhatja, hogy vele hogyan is történt.
De az ő szervezetük egyenként nem ugyanaz, mint a tied.
Ami közös, hogy mindannyian szültek, de alig van két egyforma
eset.
Az ORVOSod diagnózisa a fontos.
Így van, hallgass az orvos utasítására. Mindenkinél más a helyzet, mindkinek másképp folyik le a szülés.
Bent tartanak kórházban?
Engem bent tartottak, és nézték folyamat a baba szivhangját, nekem végül császár lett, mert oxi ellenére se rendszereződtek a fájások és nagyon meg volt tekeredve a köldökzsinór a baba nyakán.
Kedves masodik. Most mar en is rájöttem, hogy tul hamar mentünk be a kórházba es amiatt állt le az egesz folyamat. Picit tul aggódtam a dolgot.
Nem tartanak bent a kórházban, ugyanis egy utcányira lakunk onnan es a babával is minden rendben.
Nem biztos, hogy a bemenetel miatt állt le. Lehet, hogy amúgy is leállt volna. Ez az állapot simán eltarthat napokig is. Bár drukkolok neked, hogy ne így legyen :) Jó egészséget, gyors, és könnyű szülést kívánok!
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!