Valaki volt meg ilyen helyzetben? Beindult a szülés, a vajúdás, bő 2 ujjra tagultam és egyik percről a másikra mintha elvagtak volna a falyasokat, több nem jött így megszakadt a vajúdás?
Nekem hasonloan volt. Beindult a vajudas, de meg nem voltak olyan erosek a fajasok, 7-8 percenkent jottek. A ferjem izgult, hogy nem erunk he a korhazba, ha meg otthon varunk, menjunk be.
Elindultunk, a kovsiban mar 5 percesek voltak es erosebbek.
Beadtuk a nagyobb gyereket a nagyszulokhoz, beertunk a korhazba, vartunk kicsit az orvosra, szulesznore. Mire bejutottunk vizsgalatra, addigra megszunt az osszesfajas, az nst se mutatott semmit.
A megszaj 3 ujjnyira nyilt. En 39 hetes terhes voltam, az orvos felajanlotta, hogy menjek, aludjak egy jot (ejszaka volt) es reggel megrepeszti a burkot.
En ezt nem akartam, a baba jol volt, igy nem ereztem szuksegesnek az inditott szulest. Vartunk 4 napot, de semmi nem tortent, 2 naponta jartam be vizsglatra. Vegul meginditotta az orvos.
Nem kellett volna bemennunk a korhazba olyan koran, attol allt le a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!