Az egyik UH szerint mára, a másik szerint holnap utánra vagyok kiírva. Holnap bemegyünk a kórházba. Nagyon sok félelem van bennem. Más is ilyen ideges előtte?
Figyelt kérdés
Szeretnék már szülni a derekam is majd leszakad, de annyira ideges vagyok, nehogy baja legyen a babának, már mindenféle "rémeket" látok.2008. dec. 1. 10:14
1/4 A kérdező kommentje:
Igazából tanácstalan vagyok hogyan kezelhetném ezt a fura félelemmel teli idegességet. Csütörtök éjjel már volt egy "próbafutásunk" de vaklárma volt. Félek, hogy megint hazaküldenek, vagy mesterségesen indítanak.
2008. dec. 1. 10:16
2/4 anonim válasza:
Jajj,most mindentől félsz és ez természetes!!Nagy dolog előtt állsz,és nem tudod hogyan fognak történni a dolgok.Természetes,hogy félsz,ilyenkor már mindenki ideges és türelmetlen!Csak akkor nyugszol meg hamár túl leszel rajta!!Én legalábbis csak akkor tudtam megnyugodni!Kitartás,már nem sok van hátra!!És könnyü szülést kívánok Neked!!
3/4 anonim válasza:
én is idegeskedtem ez természetes én 5 nappal vittem tul már alig vártam olyan lassan teltek a napok. neked se sok van már hátra nyugodj meg nem lesz semmi baj kibujik előbb utóbb.
4/4 anonim válasza:
Szia. Én szombatra voltam kiírva, de semmi még. Ma voltam pose-n, és méhszájvizsgálaton, nyitva vagyok, de csak egy újjnyira, ha addig nem jön a baba, csütörtökön kórház, és pénteken megindítják. Én már nem félek az indítástól, mert úgy vagyok, hogy már jöjjön, mindegy hogy hogyan. Attól viszont én is félek, hogy nehogy valami baja legyen, rémképeket látok, de ez szerintem, főleg túlhordásnál természetes. Ne aggódj, csodaszép babákat fogunk szülni, és egy pár hét múlva itt fogjuk nyugtatgatni a félelemmel teli kismamákat, miközben az angyalian jó gyermekünk épp alszik:))Kitartás, hamarosan meg fog születni az a babszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!