Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban lehet úgy...

Melyik kórházban lehet úgy szülni, ahogy én akarok, nem tágítanak kézzel, nem könyökönek a hasamba, nem nyomják le a vállam és nem tesznek semmi olyat, amibe én nem egyezem bele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem mondtak nekem semmit de én annyira nem voltam magamnál akkor, meg sok minden kiesett. Amire emlékszem azaz úgy emlékszem, hogy baromira fájt csak erőm nem volt nyomni csak kiabáltam , hogy mennyire fáj és nem tudok nyomni. Aztán hirtelen sok ember lett és többen is nyomtak de akkor én hálás voltam érte mert semmi erőm nem volt . A vákumot is odakészítették már.
2020. dec. 31. 20:48
 32/33 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan. Ez az amit úton útfélen el kell mondani a nőknek hogy a kórházi protokoll már az elejétől kezdve rossz, innentől nagyon gyorsan tesznek "életmentő lépéseket", amikre nem is lenne szükség az esetek 95 százalékában, ha nem lenne a protokoll.

Kb. Onnan indul, hogy ahogy bemész debilizálnak, vagyis úgy beszélnek veled, mint egy 5 évessel ezzel is csökkentve a kompetencia érzésed, aminek a vége az hogy "te nem tudsz rendesen nyomni". A fektetés, a ctg, borotválás, evés-ivás letiltása apránként vezetnek a teljes kiszolgáltatottság felé, de ennek nem így kellene lennie.

Nem várom, hogy mindenki osz párti legyen, de fontos, hogy terjedjen az alapvető tudás, és idővel a kórház egy támogató közeg legyen, ne egy 70 éve elavult protokoll lenyomása a torkotokon.

2020. dec. 31. 22:44
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel nem is volt bajom mert akkor fel sem fogtam sokmindent utólag meg már annak örülök, hogy él a lányom. A stílus viszont igen az durva volt mikor megérkeztünk. Befektettek a vajúdóba aztán alig néztek felém . Fájdalomcsillapítás először még nem lehetett aztán meg már nem mert már mentünk szülni. Alig bírtam menni mert fájt tök bunkón szólt a szülésznő vmit , hogy menjek már vagy nem tudom pontosan . Wc papír nem volt mondtam is erre annyi, hogy tudjuk. Kérdezték még vajúdóban, hogy hány percenként fáj mondom folyamatosan . Erre: az nem igaz. Olyan ideges voltam de igen a kiszolgáltatottság meg azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány nem tudtam szólni semmit. Én az otthon szülést nem merném beválallni azért szerintem itthon az még nincs olyan szinten . Ami nekem ebből lejött az az, hogy legyen fogadott szülésznő és orvos( akim amúgy utolsó percben ért oda) mert különben leszarnak és semmibe vesznek . Sajnos. Nem biztos, hogy mindig és mindenhol de én kifogtam a két pi.. a szülésznőt. Később jött az enyémnek a helyettese akit akkor láttam először de nagyon aranyos volt. Most ő lesz felfogadva így eléjétől kezdve velem lesz .
2020. dec. 31. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!