Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban lehet úgy...

Melyik kórházban lehet úgy szülni, ahogy én akarok, nem tágítanak kézzel, nem könyökönek a hasamba, nem nyomják le a vállam és nem tesznek semmi olyat, amibe én nem egyezem bele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
Korhazban, barmelxikben, barmilyen orvosnal erre pontosan 96%-os eselyed van, ennyi szulesbe nyulnak bele valamilyen formaban. Vannak korhazak, ahol alacsonyabb a csaszarmetszesek aranya, azokat erdemes megnezni, ott a tobbi beavatkozasra is kisebb az esely, de csak valamivel, es sajnos a sztarorvosoknal is megvan az esely, hogy nem tartjak be, amiket kersz, mert a korhaz protokollja koti a kezuket. Amit te szeretnel, azt szerintem csak az otthonszules adhatja meg.
2020. dec. 18. 14:10
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
Az Istvánban szültem háborítatlanul, gátvédelemmel semmi nem volt amiket leírsz de volt fogadott orvosom és szülésznőm is, azóta viszont az orvos már biztosan nem ott dolgozik. A szülészet nagyon jó, természetességpártiak amennyire lehet.
2020. dec. 18. 14:32
 13/33 anonim ***** válasza:
73%
Szent János kórházban szültem, semmi ilyen nem volt, de nekem fogadott orvosom és szülésznőm volt. Segíteni kellett a vajúdást, mert nem voltak jó fájásaim, de drasztikus módszert nem alkalmaztak (ha kellett volna, akkor megteszik nyilván, de akkor nem is bántam volna). Szerintem ne kórházat keress, hanem saját orvost, akivel mindent megbeszélhetsz előre, de szükség esetén a fogadott doki is bele fog nyúlni a történésekbe.
2020. dec. 18. 14:46
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

Költséghatékony megoldás: vajúdás otthon csak a legvégén kórház.

Egyébként nem ajánlom feltétlen azt sem hogy oylan kórházba menj ahol alacsony a császár arany, mert sajnos mostmár ez az elvárás és emiatt esetleg kicsit később döntenek a csaszarrol, mint ideális lenne... Környezetemben volt ilyen eset.

2020. dec. 18. 15:38
 15/33 anonim ***** válasza:
22%
Otthonszülès. Kòrhàzban mindig a protokoll ès a doktor kènyelme lesz az első.
2020. dec. 18. 16:41
 16/33 anonim ***** válasza:
31%
Én ezen okok miatt otthon fogok szülni. Ha kórház, akkor Szent Imre, esetleg István, de ott is erősen doki függő.
2020. dec. 18. 18:58
 17/33 anonim ***** válasza:
42%
Ugyanazt gondolom, mint a 16-os, de amugy az Istvan van egy eleg alternativ szoba, es baratnomnek meg ott is kuzdenie kellett, hogy ne nyuljanak bele, pedig gyorsan szult. Viszont legalabb elfogadtak a nemet, amit csak parszor kellett 1-1 dolognal elmondania. Ebben a covidos helyzetben, mikor egyes korhazakban pozitiv covid-teszt mellett azonnal tolnak a mutobe, es csaszaroznak, meg amugyis biztonsagosabbnak erzem otthon, ahol nem nyulnak bele, a bába pedig ponosan tudja, mikor kell korhaz.
2020. dec. 18. 19:04
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Szintén a Szent Imrét ajánlom, de minden orvos nagyon tele van, érdemes hamar keresni egyet.

Első gyerkőcöt ott szültem, sürgősségi császárom volt. Most a másodikra várunk hogy összejöjjön már egy éve de ugyanott, ugyanazzal a dokival VBAC a cél.

2020. dec. 18. 20:54
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
9, 3 és 1 éve szültem így, a Bajcsyban. Ügyeletben. Több ismerősöm tapasztalt viszont siettetést, meg amiket fent felsoroltál, mind fogadott orvossal.
2020. dec. 18. 22:15
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Igen, arról konkrét statisztika van, hogy ügyeletben mennyivel kevesebb a császár. Több ismerősöm nem fogadott emiatt dokit, illetve bevetette az "én akkor fizetek, ha minél kevesebbet látom" varázs mondatot, és láss csodát, tényleg csak az utolsó percben jelent meg a doki.
2020. dec. 19. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!