Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban lehet úgy...

Melyik kórházban lehet úgy szülni, ahogy én akarok, nem tágítanak kézzel, nem könyökönek a hasamba, nem nyomják le a vállam és nem tesznek semmi olyat, amibe én nem egyezem bele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
50%
Magánszülészet. De ha muszáj rásegíteni, hogy ki bújjon a baba, az miért baj?
2020. dec. 18. 11:57
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
Egy ideig minden úgy lesz egy magánkórházban is, ahogy te szeretnéd, de ha a baba vagy az anyuka élete a tét, szerintem ott ők is mindent megpróbálnak majd.
2020. dec. 18. 11:59
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem, nyilván, ha baj van, akkor az orvosnak kell dönteni a hogyantovábbról. De nem szeretném, ha sürgetnének, bekémkönyökölnének, és szülészeti erőszak áldozata lennék.
2020. dec. 18. 12:06
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

Bocsánat, nem lesz teljesen hasznos a válaszom, inkább csak a csodálkozásomat fejezem ki. 4 gyereket szültem az akkori budapesti MÁV korházban, akik ma 18-23.5 évesek. Én pont úgy szültem, ahogy Te leírod, semmi beavatkozás, még beöntést sem kaptam, nem borotváltam, egyedül egy darab injekciot kaptam a méhlepény megszületése előtt. Ennyire visszafejlődtünk 20 év alatt, hogy ez ma már nem elérhető?

Kérdező: azért kérdezz utána a MÁV kh., illetve a Szent Imre szülészete után, hátha ezek a természetes vágyak nemcsak magánban elérhetőek.

2020. dec. 18. 12:12
 5/33 anonim ***** válasza:
23%

Magánban.

A vírus miatt a szülészeteken össze vannak zsúfolva a nők, nincs hova rakni őket, ezért most pláne siettetik a szüléseket, nem fogják megvárni, hogy természetesen vajúdj, ha az egy napig tart...

2020. dec. 18. 12:41
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
A Szent Imre természetes szülés párti, van kádas szülés is, homeopátia, mindenféle alternatív csoda. Nagyon alacsony a császár arányuk. Viszont jó előre be is vannak táblázva, szóval rögtön kell is keresni dokit. Van Facebookon csoport, "Szent Imre kórházban szültem.. " ott minden infót megtalálsz, ha visszaolvasgatsz.
2020. dec. 18. 12:45
 7/33 Derjaderja ***** válasza:
92%

Szerintem is a Szent Imre jó. Keress itt egy orvost. 2 hete szültem, nekem több okból muszáj volt sürgetni, de mellettem 40 órát is vajúdott valaki. És általában a zavartalanság hívei.

Szülésznőt is fogadj, nekem nem volt, és vele pechem volt.

2020. dec. 18. 12:46
 8/33 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell hisztizned elore. Senki se fog megeroszakolni. 2 gyereket szultem ugyanott. Az elso elakadt kifele, es majdnem vakum kellett es igen konykoltek, huztak vontak, mert kellett. Masodik szepen kijott magatol, a doki ott se volt csak a vegere jott be. Helyzettol fugg, h mi tortenik, nem te dontod el elore.
2020. dec. 18. 13:25
 9/33 anonim ***** válasza:
23%
Otthon, babaval.
2020. dec. 18. 13:29
 10/33 anonim ***** válasza:
90%
Tudom,hogy nem kifejezetten ide tartozik,de nekem nagyon rossz velemenyem van az Imrerol. Eppencsak kiderult,hogy terhes vagyok, mikor mento vitt be veszes/veres hanyas miatt, remeltem kapok infuziot es 1-2 nap bentlet utan el vagyok latva egy idore. Aha. Vegig cseszegettek,mert egy masik,kozeli keruletbol vittek be oda,hozzateszem nem en akartam oda menni,mentosok dontottek igy. Eloszor sbo-n voltam,ott meg hagyjan, de onnan atvittek szuleszetre,mivel meg doki nem igazolta a terhessegem,csak pozi teszt. Egy fiatal szakorvos jelolt noci vizsgalt meg, bo 1 ora varakozas utan. Azelott valami noverke szeruseg vette fel az adataim,kerdezoskodott. Doktorno jott, 4 perc alatt letudta a vizsgalatot, mondta,hogy nemsokara adja a vizsgalatrol a papirt. Hallottam,hogy kint bszelget azzal a noverkevel, meg,hogy kint vannak. Trecsikeltek vagy 1 oran at,papir sehol. Csend. Kimegyek nemsokara,sehol senki. Eltelt megint 1(!) ora, jon az aszisztens,hozza a papirt,szol az sbo-nak,hogy vissza vihetnek,megvolt a vizsgalat. Masfel ora elteltevel sem jott senki. Kimegyek,hogy esetleg szoljanak ujra,sehol senki az egesz szinten. Nagy kinkeservesen megint elobukkan az aszisztens, kerdezi: meg nem vittek el? Ez mar eleg cinikus volt. Aztan hazamentem,hozzateszem, hajnali 4 volt, kiszaradva,total gyengen. Kedves doktorno, akarmennyire mondtam,hogy gyenge vagyok,es nem erzem meg jol magam, azt irta az ambulanslapra,hogy sokat javult az allapotom elmondasom alapjan,es ezert nem fektet be. Aha,hat hogyne. Felirt receptre egy gyogyszert,amit persze nem tudtam kivaltani sem,mert valamit elcseszett rajta. Szulesnel,fogadott dokival nem lehetetlen,hogy jo velemennyel van valaki,de nekem koszi,soha tobbe Szent Imre.
2020. dec. 18. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!