Melyik kórházban lehet úgy szülni, ahogy én akarok, nem tágítanak kézzel, nem könyökönek a hasamba, nem nyomják le a vállam és nem tesznek semmi olyat, amibe én nem egyezem bele?
Bocsánat, nem lesz teljesen hasznos a válaszom, inkább csak a csodálkozásomat fejezem ki. 4 gyereket szültem az akkori budapesti MÁV korházban, akik ma 18-23.5 évesek. Én pont úgy szültem, ahogy Te leírod, semmi beavatkozás, még beöntést sem kaptam, nem borotváltam, egyedül egy darab injekciot kaptam a méhlepény megszületése előtt. Ennyire visszafejlődtünk 20 év alatt, hogy ez ma már nem elérhető?
Kérdező: azért kérdezz utána a MÁV kh., illetve a Szent Imre szülészete után, hátha ezek a természetes vágyak nemcsak magánban elérhetőek.
Magánban.
A vírus miatt a szülészeteken össze vannak zsúfolva a nők, nincs hova rakni őket, ezért most pláne siettetik a szüléseket, nem fogják megvárni, hogy természetesen vajúdj, ha az egy napig tart...
Szerintem is a Szent Imre jó. Keress itt egy orvost. 2 hete szültem, nekem több okból muszáj volt sürgetni, de mellettem 40 órát is vajúdott valaki. És általában a zavartalanság hívei.
Szülésznőt is fogadj, nekem nem volt, és vele pechem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!