Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban lehet úgy...

Melyik kórházban lehet úgy szülni, ahogy én akarok, nem tágítanak kézzel, nem könyökönek a hasamba, nem nyomják le a vállam és nem tesznek semmi olyat, amibe én nem egyezem bele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 11:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%
16os és ha meghal a babád akkor el fogsz tudni számolni a lelkiismereteddel hogy a te kényelmed miatt veszélyeztetted?
2020. dec. 19. 14:17
 22/33 anonim ***** válasza:
69%

Tömegesen halnak meg babák otthonszülés okán. :D Ne vicceljünk már, előbb olvass utána tőlünk nyugatabbra milyen a szülészet, illetve hogy itt milyen statisztikák vannak összevetve a kórházival. Emellett a szülés es a szeparáció lélektanát is tanulmányozd. Ha ezek megvannak, térjünk vissza a kérdésre, bár szerintem addigra ilyen blődséget nem fogsz kérdezni.

Mindenekelőtt a tájékozatlanságod nem jogosít fel arra, hogy kismamákat ijesztgess, még akkor se, ha egy otthonszülésben jártas kismama egy ilyenre már csak legyint rutinból.

2020. dec. 19. 14:34
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

Igazából az otthonszülésnel sokkal jobb lehetne egy kórház, de amúgy sokszor botrány ami a kórházakban megy.

Kár hogy az otthonszulest mindig kb mehlepnyevo ezoterikus nők reklámozzák amúgy mert a jelen körülmények között néha tényleg jobb választás.

2020. dec. 19. 15:15
 24/33 anonim ***** válasza:
58%

21. - neked valami nagyon nagy kod van a fejedben az otthonszulessel kapcsolatban 😂

előbb tájékozódj, azután beszélj!

2020. dec. 19. 15:32
 25/33 anonim ***** válasza:
49%
Miert lennd baj a 21 fejevel? Igen,teny,hogy mo-n ha jol tudom, szigorubban veszik! Ami nagyonis helyes! De! Meg az itthoni szigoritasokkal is veszelyesebb,mint korhazban szulni. Hiaba kovetelmeny pl az,hogy x percen belul elerheto legyen egy korhaz. Mit er az,ha a baba total oxigenhianyosan szuletik,vagy esetleg mas,nagyon surgos beavatkozasra lenne szuksege? Amit sem egy mentoautoban,sem pedig tegyuk fel 10 perc szunetet kovezoen nem lehet ellatni. (Mig beer a korhazba a baba.) Akkor igenis jol jon az,hogy 3 perc alatt ott terem a neonatologus, a szukseges geppel,eszkozokkel,amirol egy otthonszules eseteben csak almodhat az ember. Illetve tudjuk nagyon jol,hogy problemamentes szules eseten is elofordulhat BARMILYEN komplikacio. En biztos nem kockaztatnek,de vegulis sajat dontes,nem en gyerekem/eletem,hanem tietek.
2020. dec. 19. 15:42
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
25, otthonszulesnel a szulesfelkesziton ezekrol mind van szo. A bábáknak rendszeresen kell vizsgazniuk ujszulott ujraelesztesebol, nem ugy, mint a korhazi dolgozoknak. Csaszarmetszesen kivul egyebkent szinte barmit tudnak kezelni, nem a ket kezukkel rohangalnak, tele vannak a szules kiseresehez kello felszerelessel. Erdemes statisztikat nezni arra is, hogy mi az, amiket oknemtudnak kezelni, es milyen gyakran fordul elo, es hogy ebbol a korhazbanmi az, amin segiteni tudnak. Meglepodnel szerintem, ha tudnad.
2020. dec. 19. 17:21
 27/33 anonim ***** válasza:
28%
Ha nekem nem könyököltek volna vagy 4-en a hasamba a lányom most nem lenne velem. Jött a fájás de nem tudtam hatékonyan nyomni és elhúzódott a kitolási szak már majdnem vákum kellett. Napokig ott volt a nyomások nyoma a hasamon de a lányom élete volt a tét. Ha kellett volna rám is ugorhattak volna felőlem.
2020. dec. 30. 14:47
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27, felve tortent a kitolas? Nrm mondtak, hogy allj vagy terdelj fel? Akkor nem kellett volna nyomni, fekve utban van a farcsont, kevesebb a helye kijonni.
2020. dec. 30. 20:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Fekve volt sajnos. De jött fájás csak már nem volt erőm. Nagyon gyorsan jöttek a fájások nem volt sok átmenet. Először semmi utána 10 percenként utána meg kb percenként. Fekve tényleg borzasztó volt.
2020. dec. 30. 20:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajnos jol elhitettek veled, hogy ezzel mentettek meg. Ctg-zes illetve korhazi protokoll kapcsan szoktak fektetni, mert ugy jobban tudnak gatmetszest es hasbakonyoklest (Kristeller) vegezni. Sajnos az elso gyerekemnel velem is megtortent.
2020. dec. 31. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!