Nagyon gáz, ha a fájdalom miatt nem akarok gyereket?
Figyelj, csak minden 2. nő hal bele a szülési fájdalomba, így 50%, hogy te túléled 😉
Hidd el, az egész gyerek dologban a szülés a legkisebb rossz
Hat ha a szules fajdalma a legnagyobb felelmed, akkor varjal meg, mert csak 22 vagy amugy is...
egyebkent legrosszabb esetben keresel egy dokit, aki csaszaroz, es akkor „ csak“ a mutet fajdalmat kell elviselned.
Ha ennyire nem birod a fájdalmat, akkor lehet kérni érzéstelenítést. Keress egy jó kórházat, majd fogadj orvost, szempont legyen, hogy 0-24 órában legyen aneszteziológus, úgy tudom van ilyen kórház. És kéred az EDA-t nagy eséllyel nem is fog fájni. Nem muszáj szenvedni.
De amúgy simán túlélhető, én kettőt szültem érzéstelenítés nélkül. Csak én egész jól bírom a fájdalmat. Meg nálunk éjjel amúgy sincs rá lehetőség.
7-re: Vagy amikor alig alszol miatta több egymást követő éjjel.
Vagy amikor (már óvodás korban, mikor munkába jársz) éjjel közepén hányni kezd és állhatsz neki (jó esetben férjed segítségével) eltakarítani a nyomokat, beáztatni a rengeteg ágyneműt. Mire újra aludhatnál épp ki is megy az álom a szemedből, aztán két óra múlva kelni kell és egész nap helyt állni a munkahelyen.
Igen, a 7 es azt akarja mondani hogy az a pár órás fizikai fájdalom eltörpül, amennyi aggódás és fáradság kialvatlanság jön azután. De erre mind ott a mosolyuk és az ölelésük.
Még éretlen vagy ehhez, jó pár év múlva mosolyogni fogsz ezen a kérdésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!