Nagyon gáz, ha a fájdalom miatt nem akarok gyereket?
Amikor már nagyon szeretnéd a picit, a vágyad erősebb lesz a félelmednél.
Egyébként a fájdalom mellékes. A kusbabád olyankor a legjobb fájdalomcsillapító. Emlékszel arra, hogy fájt, de arra is, hogy a picikéd elnyomta ezt a fájdalmat. És bármikor újra szülnél.
22 évesen nem.
Amikor már megérsz arra, hogy gyereket szeretnél, szerintem nem fogsz azon agyalni, hogy a szülés fájni fog..
Régen nekem is parám volt..
Most, amikor alig van vissza már a aszülésig sem a fájdalomtól félek, hanem kicsit attól, hogy nem tudom mi vár rám..gyakorlatias dolgok ( ami miatt nem tudok aludni: pl mennyi és milyen betetet kell vinni a kőrházba?)
Túl lehet élni... Évmilliók óta szülnek az emlősök, így vagyunk "kitalálva",
32+2 hkm
Nagyon szerettem terhesnek lenni, a szülés sem volt vészes. Sokkal rosszabb a fáradtság. Néha nap bele tudnék halni.
29/L
Akinek panik szintu felelme van annak hiaba irjatok a majd ha megersz a gyerekvallalasra dumat. Biztos mindenkinek van olyan dolga amitol retteg mar szinte panikszeruen. Ezt azert nem ertitek mert viszonylag ritka hogy valaki egy szulestol panikoljon.
Egyebkent mindenki tart a szulestol megha nem is panik szinten.
Nekem csaszarom volt, gyors fajdalommentes szules, nekem a felepules is gyors volt es utana a fajdalmak sem voltak borzasztoak.
Sima szuleshez kersz fajdalomcsillapitot es meg is van oldva a kerdes. Ha tenyleg a fajdalom aggaszt akkor azokra van megoldas hala a jo egnek mar nem a kozepkorban vagyunk. Tehat nyugodtan szulhetsz fajdalomcsillapitoval van aki birja van aki nem ez nem szegyen. Masok vagyunk. Ennyi.
A fájdalom elfelejtodik, nem tart sokaig.
Ami utana van sokkal nehezebb, a babaval foglalkozni. Nevelni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!