Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki volt egyedül...

Szülés után ki volt egyedül és kinek volt segítsége?

Figyelt kérdés

Mennyire volt nehéz egyedül gondozni a babát szülés után? Ha pl. a párunk dolgozik.

Vagy kinek segitett anyós vagy vki? Mennyire volt jó a segítség? Nekem is segítene anyós de annyira nem jövünk ki jól, makacs és erőszakos, ránk erőlteti az ő gondolkodását.

Persze örülnék a segítségnek meg jól esik, de nem bizok benne annyira. Meg tudom h a hátam mögött kifikázna h milyen gyenge vagyok, semmit nem csinálok, az ő lánya sokkal jobb, ügyesebb volt. Ha a büszkeségem beszélne azt mondanám nem kérek ebből..

Ti mit csinálnátok, tanács?

Mert már tudom előre, nehezen viselném a fájdalmat is, menzesz is kín..

Anyám nem segítene sajnos, ő szeretne magányosan , nyugodtam élni.

Ja és hozzáteszem a babákhoz cseppet se konyitok, se megfogni , se pelenkázni, stb.. SEMMIT!

2020. dec. 11. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

Mi szombati napon jöttünk haza a kórházból, férjem hétfőtől dolgozott.

Én a második naptól egyedül vagyok a gyerekkel. Ferjem reggel 6kor elmegy, este 7mire hazaér.

Első naptól minden nap főzök, mindig rend van, egyedül, vagyis a gyerekkel vasárolok be. Emellett az első fél évben voltak állataink,(tyukok, disznok, birkák) őket is én etettem itattam napi 2x.

Egyikünk szüleivel sincs olyan viszony, hogy segitsenek. Maa meg nem jöhetett szóba.

Sosem éreztem, higy ez nekem sok lenne 😊

2020. dec. 11. 17:37
 22/23 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk úgy volt, hogy kb 2 hetet volt itthon a párom. Anyuval úgy beszéltük meg, hogy meglátjuk ha hazajöttünk a kórházból, hogy hogy boldogulunk a babával és ha kell ő szivesen jön de elvoltunk vele. Minden hétvégén jönnek babázni.❤️
2020. dec. 11. 20:22
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kèt gyerekemet csàszàrral szültem 14 hònap van köztük, mindegyiknèl 2 hetet volt itthon a fèrjem ès annyi. Elsønèl volt itt anyukàm de mindent egyedül csinàltam mert ugy voltam vele h meg kell tamulnom mert tudnom lell egyedül is csinalni.( Anyukàm 1000 kmre èl tőlem.) Most 1 ès fèl hónapos a pici. Senki segítsègem nincs mègis itt vagyok!
2020. dec. 11. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!