A születés időpontját mikor jegyzik le? Amikor kibújt a baba vagy amikor anyja ölébe teszik vagy amikor elvágják a köldökzsinórt?
12nekem is januárba jön a baba:)
neked hányadikán és hol? nekem Debr be
Nálam a doki nem ért be,csak a szülésznő volt bent. Én néztem rögtön az órára,mindenki más a pici miatt izgult,őt nézték mert 36.hétre született.
Rá 2 percre ugrott be az ajtón a dokim. Rögtön a hasamra tették,le sem vették rólam csak mikor a méhem tisztította a doki. Azalatt mérték,vizsgálták,aztán apa kapta meg.
Lányom 16.13kor született, akkor bújt ki.
Fejemnél votl a doktornő, a szülésznő meg alul :D amikor kibujt, akkor nézték az órát (votl a szobában).
Neonatológus (ő nézi meg az újszülöttet) az ajtó mellett állt.
Rögtön ramraktak, koldokzsinor később lett elvagva.
Kb 10 perc múlva vitték el a babát mérni stb.
Igen, véres lesz sokminden :) ilyenkor kórházi hálóingben vagy, lepedőt nekem 2-3x is cseréltek.
Itt van aranyóra. Amikor a babát mérték, addig engem rendbe rakták és kicseréltek mindent tisztára, utána bujtunk össze 2 órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!