Babarát kórházban meg lehet kérni a csecsemősöket, hogy éjszakára vigyék el a babát?
Nálunk sincs ilyen. De én tök jogosnak érzem.
Én hajnali 2kor szültem 24óra vajudás után. Elmondani nem tudom mennyire kivoltam. 4kor vittek át osztályra, 6kor már hozták is a fiam. Addig kb 2 órát ha aludtam. Onnan végig velem volt.
Én nem akartam "leadni" a fiam, a szobatársam hisztizett ezért. Akkor a csecsemősök megmondták, hogy nem viszik el a gyereket, nincs rá kapacitásuk. Egyszerre minimum 20 csecsemő van a folyosójukon, ha csak a negyedét adják le sem bírnak már velük, mert 2 nővér van, az egyik pedig mindig mászkál.
És de, ha ott nem tudod már a gyereked ellátni, akkor mi lesz késöbb?!
#7:
Igen, nagyon normális, aranyos csecsemősök vannak a Bajcsyban.
13 éve nem sok segítséget kaptam szoptatásnál (mondjuk nem is kellett), de most az első babás anyuka szobatársamhoz bejöttek tanácsadni, korrekt módon, és még a pelenkázást is megmutatták neki. Mosolygósak, kedvesek voltak végig, tényleg le a kalappal előttük.
Megkérdezhetem, ki az a "szuper doki"? A 13 év alatt gyakorlatilag mindegyikükkel volt dolgom, vannak kedvenceim, és van pár, akitől az Isten mentsen. 😋
Ettől függetlenül a negyediket is ott szülném, ha lenne. (Nem lesz.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!