Felek,hogy meghalok szules kozben. Masodik szulesnel ez normalis?
Masodik terhessegem, ugyan azzal a fogadott orvosommal,akinel anyukam is szult meg annak idejen,es en hozza jartam terhes gondozasra fiammal is. Sajnos at kellett adnia helyettesitojenek,de ez mas tema.
Valamiert ettol a masodik szulestol felek,hogy meghalok. :(
Ennek mennyi eselye van fogadott orvossal,ebben a korban?
Huszoneves vagyok,az elso terhessegem,szulesem problema mentes volt.
Ne stresszelj feleslegesen szerintem. A másodiknál sokkal többet szenvedtem. 14 órát. Az elsőnél csak 10-et. Jó pár év eltelt sajnos a kettő között. Gondoltam, hogy nem lesz leányálom. De halálfélelmem nem volt. Tudtam, hogy ha gubanc van fenáll a császár lehetősége is.
Nagyon figyeltek rám mert elég rosszul tűrtem a fájdalmat sajnos.
Ezen ne idegeskedj. A dokid ott lesz melletted én a szülésznő is. Aznap kb. 12-en szültünk és mivel csak 3 szülőszoba volt a felújítás miatt nehezen kerültem be fogadott orvos ide vagy oda. Azt hittem nem lesznek velem túl sokat hiszen rengetegen vagyunk de kellemesen csalódtam. Az utolsó két órában egy szülésznő és egy tanuló szülésznő folyamatosan velem volt. A doki 10 percenként jött hozzám. Ha gond lenne hidd el azonnal van segítség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!