Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baba feje ekelodhet be vagy...

Baba feje ekelodhet be vagy mi tortenik?

Figyelt kérdés
1 hetem van max a kiirt idopontig. Nyakdugo nem tavozott meg, viszont ilyen feheres atlatszos folyas van minden nap. Mar naprol napra nehezebb mozogni, csak szenvedek estenkent mar..ma mar alig birtam jarkalni, ilyen meg eddig nem volt...Borzasztoan faj a szemeremcsontom, feszit, nyom, a hasam mintha ereszkedne lefele,a holyagomba neha mintha kest forgatnanak,illetve a farokcsontom is brutal faj. Ki mit erzett szules elott? Elso baba, igy nem tudom a jeleket ertelmezni. Eddig nem vizesedtem, ma az ujjaim, labujjaim virslire dagadtak, zsibbadnak. Jelenleg is erzek enyhebb gorcsoket, de sosem akar erosodni, mar 2 hete mutat mehtevekenydeget a ctg, de semmi... Mar nagyon varom, hogy tul legyunk rajta, mert kezdek nagyon nyugos lenni :/

2020. nov. 15. 02:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

🤞 Drukkolok, hogy ne keljen indítani.

Nekem az előző 2 terhességem is nagyon komplikált veszélyeztetett volt. Most ez volt eddig a legkönnyebb. 🤷‍♀️

2020. nov. 27. 05:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!