Baba feje ekelodhet be vagy mi tortenik?
Figyelt kérdés
1 hetem van max a kiirt idopontig. Nyakdugo nem tavozott meg, viszont ilyen feheres atlatszos folyas van minden nap. Mar naprol napra nehezebb mozogni, csak szenvedek estenkent mar..ma mar alig birtam jarkalni, ilyen meg eddig nem volt...Borzasztoan faj a szemeremcsontom, feszit, nyom, a hasam mintha ereszkedne lefele,a holyagomba neha mintha kest forgatnanak,illetve a farokcsontom is brutal faj. Ki mit erzett szules elott? Elso baba, igy nem tudom a jeleket ertelmezni. Eddig nem vizesedtem, ma az ujjaim, labujjaim virslire dagadtak, zsibbadnak. Jelenleg is erzek enyhebb gorcsoket, de sosem akar erosodni, mar 2 hete mutat mehtevekenydeget a ctg, de semmi... Mar nagyon varom, hogy tul legyunk rajta, mert kezdek nagyon nyugos lenni :/2020. nov. 15. 02:45
11/21 A kérdező kommentje:
Igen, elso :) Sajnos az ejszaka sem hozott semmit, kemenyedek, enyhen gorcsolok, de semmi...fel 11 re megyunk ctg-re es UH-ra, hat nagyon kivancsi vagyok mit mondd a dokim...
2020. nov. 18. 05:48
13/21 A kérdező kommentje:
Szia, hat sajnos meg szerdan zart voltam,de minden rendben volt a babaval is, szoval hazajottunk,a ctg mar mutatott fajast. Tegnap nagyon keves, enyhe pecsetelo verzest tapasztaltam a bugyimon este, aztan semmi. Most meg megint gorcsolgetek, illetve nyilalgat nagyon a holyagomnal lent. Remelem a front megteszina hatasat ma :)
2020. nov. 20. 04:26
14/21 anonim válasza:
Itt a front! Majd hétvégén 🤞 drukkolok!
16/21 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem akar jonni a kisfiunk :/ Mar sok praktikat bevetettem/tunk, de semmi. Joslok vannak, enyhe derekfajas tegnaptol, a csontfajdalom azota meg durvabb,mar csak csoszogva kozlekedek. Az eredmenyeink jok, ctg-n mar szep periodikus hegyecskek vannak, de en alig erzek belole valamit, illetve nem nyilik a mehszaj sem. A noverke meg is kerdezte, hogy nem faj? 🤷♀️ Maximum hetfoig var a dokim, aztan befektetnek szulesinditasra... De meg bizakodom, hogy megis magatol megindul,holnap megint doki... Koszi, hogy erdeklodsz :)
2020. nov. 26. 14:10
17/21 anonim válasza:
Én meg kórházban vagyok kedd óta, nem húzom már sokáig.
1# voltam
18/21 A kérdező kommentje:
Tovabb nyilt a mehszaj?? Hu, akkor drukkolok, hogy minden rendben menjen. Es csaszaros leszel vegul?
2020. nov. 26. 17:49
19/21 anonim válasza:
Nem most nem a méhszáj. Kevesebb lett a magzatvíz, a baba eddig csak 1 héttel volt kisebb (később fogant) most 2-3 héttel kisebb. 2 sürgősségi császárom volt. A második fenyegető hegszétválás miatt, most is 1 hete ég a hegem. Szóval jobb ha itt vagyok. Jó lenne még 1 hetet legalább kihúzni, de nem tudni meddig bírjuk.
20/21 A kérdező kommentje:
Hú, akkor sajnos nem komplikációmentes a dolog. De minden rendben lesz, már jó helyen vagytok ott. Majd kint megerősödik a picurka. Nekem a derekam fájdogál, délben megyek a dokihoz ctg-re, de már visszük a cuccaimat is, hátha végre azt mondja nyílik a méhszáj, irány a kórház :D
2020. nov. 27. 05:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!