Hová visznek ilyenkor? Nézik, hogy közel van, vagy csak oda vihetnek szülni, ahol ügyelnek? Nincs fogadott orvosom, mert két kórházat is érintek a mindennapjaimban.
Ha peches vagyok a főiskoláról megyek szülni. A suli a Buzogány utcában van(pest, nagylajos) Az Uzsoki utcai kórház ott van "mellette". Elvileg ha mentőt hívnak hozzám oda visznek, vagy elkacsáznak velem oda, ami ügyel?
(elvileg mentőt kell hívnia a tanrnak, gyakorlatot nem tudok)
Ha nem vagyok peches, akkor a Flór mögött lakok, a szomszédnál mindig van egy kocsis, be tud vinni.
nem a körzetidbe, pl ha Budán vagy látogatóban, akkor azért nem hoznak át Pestre mert Pesti vagy... A kérdés erre irányult, és szerencsére megkaptam a választ, mind egy mentős mind egy szülész és még a védőnőtől is megkérdeztem, mind a három egybehangzóan kijelentette, hogy a két legközelebbiből az egyikbe visznek, nem a körzetidbe amikor az ember szül.
Azért köszi, hogy elmagyaráztátok milyen vajúdni, egy ismerem, igaz ezt honnan, de azért mert valaki főiskolát meg tanárt ír úgy kezelni mint egy taknyost, a most komolyan és társai... És igen a teljes mentfelszereléssel mennék, hogy ha, akkor minden kéznél legyen.
És így történt, álltál egy szupermarketben, szoba közepén, akárhol jöttek a fájások (minden előzmény nélkül, se magzatvízfolyás, semmi) levegőt sem kaptál és kipottyant a gyerek? Hát mázlista vagy. (de láttam ilyet videón, egy fekete nő egy amerikai szupermarketben elfeküdt és kint volt a gyerek)
Mondjuk a tanár még a mentőt csak-csak hívja, de ha kipottyan a gyerek, el is fogja tudni kapni? Ha ilyen szülésed volt én nem kockáztatnék. Nem lehet elhalasztani azt a vizsgát?
Kimaradt a vajúdás fájós része, egész nap két kósza görcsöm volt az utolsó héten, mire a magzatvíz elment valószínű teljesen nyitva voltam, az volt a mákom itthon voltam a férjemmel, elöntött a víz és úgy maradtam levegőt próbáltam venni, mire bementünk a szülészetre, nincs 5perc kocsival, már a tolóknál voltunk.
És semmi előjele nem volt annak, hogy nekem másnap már újszülöttem lesz, azt hittük van még másfél hetünk, és ahogy írtátok első baba, nem pottyan csak úgy ki.
Ha megint így járok, hogy vígan felkelek, és teszem a dolgom, akkor nagyon megszívtam, és sunyi módon teljesen kinyílok egy kukk fájdalom nélkül, akkor nem sok esélyünk van.
Ha normálisan magzatvíz folyás nélkül a suliban jönne rám a vajúdás, akkor sem az első fájásnál ugranék, ennyire nem vagyok nyámnyila, ha folyik a víz, most is a lelkemre kötötték, hogy azonnal irány kórház fertőzésveszély miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!