A mai híradóban azt mondták, hogy az influenza miatt bezárták a szombathelyi kórházat és nem lehet látogatni. Akkor a szülésre az apukákat sem engedik be?
Szombathelyiről konkrétan nem tudok.
Évekkel ezelőtt Bp-n volt hasonló helyzet, szülésre beengedték apukát, de látogatni már nem ehetett, csak hazamenetelkor jöhetett újra.
13.56-os válaszolónak:
Szombathelyen szültél?
én 3 éve szültem Kecskeméten. 4 hetet voltam bent összesen, ebből 3 hét látogatási tilalom. a szülőszobába nem jöhetett volna be a párom, de a korház folyosójára beengedték, és egy pillanatra megmutatták a babát. egyébként császár lett.
A kellemetlen csak az volt, h én majd 100 km-re laktam Kecskeméttől, látogatási tilalmat betartottuk. Ezzel ellenben voltak olyan kedves anyukák akikkel össze kellett veszni, mert a kedves család belógott, v lefizette a portást. És nem volt elég nekik, h a korház folyosóján ültek, még besétáltak a szobánkba is.
Mindenféleképp beszéld meg a dokiddal, h náluk mennyire szigorúak a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!