Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájt a szülés?

Mennyire fájt a szülés?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Inditott szules, csavartak az oxit es a rosszul beadott eda nem hatott. Mai napig nem tudom h ha nincs oxitocin (es nincs epidural) akkor is ennyire fajt volna vagy kevesebbel meguszom.

Viszont a kitolas 2 nyomas volt. Es azota fel sem tudom idezni azt a fajdalmat, ezt a termeszet jol kitalalta:) a babamert abszolut megerte es nem hibaztatok senkit, itt van, egeszseges, en csak ennyit akartam.

2020. nov. 11. 07:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
34 óra vajúdás (ebből 15 intenzív) millió adag oxi után a szülés már nem fájt.
2020. nov. 11. 12:19
 13/18 A kérdező kommentje:

34 óra? Jujj, hát gratulálok hogy ki bírtad 😁 ezek után nem panaszkodom.

Az oxi az borzalmas, pláne a végén amikor már kB maxra tekerik. Szerintem nekem is ha oxi nem lett volna akkor lehet jobban bírom

2020. nov. 11. 14:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég, szegény előttem hozzászólók!

Én 3x szültem, ebből az első szülésem 3,5 órát tartott... fájt, de azért elviselhető volt.

A második gyerek 45 perc alatt született meg, onnantól, hogy felfeküdtem a szülőágyra és megrepesztették a burkot, 2 tolásra...

A harmadik onnantól, hogy még fájás nélkül beértünk a kórházba és hogy a karomba tartottam 2 óra telt el. A 2-3szülés szinte nem is fájt- minimálisan csak- nem vágtak, gátvédelem volt, nem repedtem.... másnap már szaladgáltam. (késő délután-kora este születtek a gyerekek)

Iszonyú mázlista vagyok- most különösen úgy érzem. Ne utáljatok légyszi!

2020. nov. 11. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt. Sokkal rosszabbra számítottam, már a jósolókkal 2,5 ujjnyira tágultam, full meg volt rövidülve a méhnyakam, 4 óra alatt megvolt a gyerek. Pont ezért a márga mázlis szülésért nem merek másodikat vállalni...
2020. nov. 11. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Bar nekem a vege csaszar lett, de rengeteget vajudtam, en le se tudom irni szavakkal mennyire fajdalmas.😀
2020. nov. 12. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első kb 23ora vajudàs..oxitocin fàjáskor ujjàval tàgitott a doki és ami a legrosszabb hogy nem kellettem fel..feküdni kellett...a 2.babamnàl csütörtöktől vasàrnapig kinlodtam..nem fájt annyira de nagyon nehezen tàgultam.sokat segített hogy labdàn ülhettem sétàlhattam..a kitolàsi szakasz 1'5óra volt.mire kiderült hogy a babàm a nagyon rövid köldökzsinór miatt nem bírt rendesen kijönni.most vàrom a 3.babàm és kivàncsi vagyok hogy ez mennyire lesz gyors vagy lassú szülés..
2020. nov. 14. 17:52
 18/18 A kérdező kommentje:
23 óra... Nem semmi, hát kívánom hogy most ne legyen ilyen hosszú a szenvedés, bár megéri :)
2020. nov. 14. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!