Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájt a szülés?

Mennyire fájt a szülés?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Nagyon durván
Nagyon
Rosszabbra számítottam
Elviselhető
Egyáltalán nem fájt
55 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Életem mélypontja volt. Tényleg azt hittem, hogy meg fogok halni.
2020. nov. 10. 22:44
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon

De megvallom, ahogy az első válaszadót olvasom és olvastam elôtte sokkkkkkkkkkkkkkal rosszabbra számítottam

2020. nov. 10. 22:54
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Első vagyok: én nem számítottam rosszra, azt gondoltam, hogy nagyon fáj, de majd bírható lesz, kemény vagyok, volt már fájdalmam, stb. Abszolút nem tartom magam gyenge nőnek, de tényleg. Sem fizikailag, sem érzelmileg. De hogy engem hogy kicsinált, arra szavak nincsenek. Nem kaptam levegőt, elsötétült minden, állva összecsináltam magam, azt hittem, hogy ott van vége, és minden fájás után azt éreztem, hogy lehet, hogy a következőből nem jövök ki. Azóta azt olvastam másoknál, hogy a fekvő testhelyzet húsz óráig és a kívülről kapott oxitocin okoz ilyeneket, mint amit én éreztem. Hát, durva.
2020. nov. 10. 22:57
 4/18 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon fájt, azt hittem én is ott meghalok. Csak a kitolas volt 4 óra plusz 12 óra vajúdás, el rontott indítás, majdnem elvéreztem.

Covid miatt macera volt hogy jöhet e párom stb, nagyon szeretnék tesót de rettegek hogy ezt újra át kell éljem, ha a lányomra nézek akkor azt gondolom hogy örök életembe élnék a szülési fájdalommal együtt mert érte megérte. Viszont akkor is baromira fáj a szülés 😁

2020. nov. 10. 22:59
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja és volt minden, ballon, burokrepesztes, oxi, vágás, szakadás,minden
2020. nov. 10. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én rászántam magam, nem gondolok bele, beleugrottam, mert vágyom még egy babára.

Úgy vagyok vele, hogy ha azt túléltem, akkor a következőt is, és max. 4 nap kórház, aztán vissza se nézek.

De a gyermekem velem lesz utána már mindig, és érte megéri.

A szülésre meg igyekszem nem gondolni, míg oda nem érek.

2020. nov. 10. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

2. Vagyok

Amúgy az első nekem is komplikált volt..

Hasból könyöklés

Vákuum

Stb

2h kitolás

2.

3 h volt az első görcs után

15 p kitolás

És az utóbbi jobban fájt..

Annyira intenzív volt, hogy fizikailag éreztem a tágulást...

Az elsötétüles szem fennakadás megvolt..

A rémes az amikor remmeg a lábad és ráz a hideg, amikor a kocsiban tartod vissza a fájást, mert amúgy nem érsz a kórházba..

De tervben a 3.

2020. nov. 10. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, az autó. Azóta is szűkülök, amikor azon az úton járunk és jönnek az úthibák.

Beégett az agyamba, hogy az milyen érzés volt fájásokkal, mikor dob a kocsi, és ráz a hideg. Húúú, na igen, ez tényleg mint a posztraumás stressz szindróma autóbalesetek után. Vakon megmondom azt az utat, jaj.

Azóta elköltöztünk, remélem, más úton megyünk a következőre, nagyon remélem :D

Aztán legyünk gyorsan túl rajta, azt kívánom mindenkinek!

2020. nov. 10. 23:15
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Elképesztően. Voltak pillanatok amikor konkrétan az eszméletemért küzdöttem és így is nagyon sok mindenről egyáltalán nincs emlékem.
2020. nov. 10. 23:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

24 ora vajudas utan (osszessegeben 36orat voltam ebren) inkabb a faradsag es az unalom volt szar

A fajdalom abszolut elviselheto volt.

Mikor vegre meglett kb 20 perc mulva kidoltem es 10orat aludtam egyhuzamban 😂 felkelteni sem birtak a noverek annyira bealudtam. Allitolag 1x kitamolyogtam pisilni de erre nem emlekszem. Oke en amugy is olyan vagyok h ha alszom akkor az agyut sem hallom meg.

Szegeny ferjem kelt a kicsihez amig kellet leven en nem hallom meg es fel sem tud kelteni. 🤔

2020. nov. 11. 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!