Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszaroztak 24en ma levehetem...

Csaszaroztak 24en ma levehetem a tapaszt. plasztikai varras az enyém leveszem a tapaszt töröljem át sima vizzel? aztán tusfurdő erheti vagy csak sima viz? ha nadrág hozzá fog érni dörzsölni fogja nem fog elfertozni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fog elfertőződni, sokkal gyorsabban fog gyógyulni ha több levegő éri. Nyugodtan megmoshatod tusfürdővel is
2020. okt. 31. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat hogy offolok. Mi az hogy plasztikai varrás?
2020. okt. 31. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

1 napig volt kotes a sebemen mindharomnal.

Bar en sem tudom mi az a plasztikai varras,de gondolom a lenyeg ugyan az.

Esetleg a kotenyhasad tuntettek el a csaszar alkalmaval? 🤔

Szoval,a seb.

1 napig volt bekotve,utana 1-2 napig nem erhette tul sok viz.tusolni lehetett,csak aztatni nem.

A nadrag kellemetlenul erintette meg hetek mulva is,jo szolgalatott tettek a magas dereku nacik.

Elfertozodni nem fog,gondolom nem jarsz,kelsz egesz nap szuk farmerben,otthonra meg kenyelmesebb a laza melegito.

Felszivodo varratom volt

2020. okt. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!