Ilyen idoben (7fok eso szel) mar adtok harisnyat a nadrag ala a gyerekre, esetleg telikabatot is?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 10:33
2/20 anonim válasza:
Harisnyát igen, de télikabátot még nem, inkább rétegesen öltöztetem (rövidujjú body, hosszú újjú vékony felső, pulcsi) és őszi kabátot adok rá.
3/20 anonim válasza:
Bocsi az offért, de angliàban még 10fokban is kisszoknyàba jàrnak a gyerekek suliba legtöbben harisnya nélkül.
4/20 anonim válasza:
Nem. De egyáltalán nem is fogok harisnyát adni rá. Ha annyira hideg van, és sokat leszünk kint, vastag nadrágot kap. Most meg őszi kabátot.
5/20 anonim válasza:
Én szoktam harisnyát adni rá :) Sztem adhatod a téli kabátot is csak ne öltöztesd alá nagyon !
6/20 anonim válasza:
Én adok a 6 hónaposomra harisnyát, a zokni sokszor lecsúszik. Kabátot még nem adtam rá, csak vastagabb pulóvert a rövid ujjú body+ hosszú ujjú póló fölé.
7/20 anonim válasza:
Soha nem adok rá harisnyát, a kabát meg inkább átmeneti
8/20 anonim válasza:
Harisnyát sosem adok, kabát őszi.
10/20 anonim válasza:
4 hónaposomra adtam ma reggel harisnya, farmer, hosszú body, kardigán, téli kabi. Nem tudom, lehet sok volt. Hisz ha hidegebb lesz mit adok rá? Bár van overálja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!