Kimentek ebben a szar időben a babával? 7 fok nagyon szeles,1 éves kisfiam? Ha ki is megyünk télikabátot adjak rá?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 12:39
1/8 anonim válasza:
Ha menni kell (pl orvoshoz), akkor megyünk mínusz 15 fokban is, ahhoz képest a plusz 7 kifejezetten meleg. Sétálni amúgy ma nem megyünk, csak szellőztetek. Szélálló, polárbéléses dzsekit adok az egyéves fiamra, alá meg réteges ruházatot.
2/8 anonim válasza:
Szia!Én is ezen filózok,igaz nekem majd egy évvel nagyobb lányom van.Biztos,hogy téli kabátot adok rá,sőt egy vastagabb sapit is.Vagy vékony sapi kapucnival.Alulra harisnya,bélelt farmer,tavaszi cipő(nekünk ez magas szárú bakancs).
3/8 anonim válasza:
Eső és erős szél, ez a két időjárás amikor nem viszem ki. Meg persze minusz 10 is már elgondolkodtat. :)
4/8 anonim válasza:
15 hónapos a lányom, igen, ki kell vinnem, különben lebontja a lakást. Kb 15-20 percet leszünk kint, de téli overallt adok rá, csak egy vékonyabb pulcsit veszünk alá. Persze csak ha nem esik az eső, kis szitálás, csepergés még belefér.
5/8 anonim válasza:
Voltunk már kint, mert az ebédhez nem volt itthon semmi. Igen, én visszaadtam rá a télikabátot, harisnya + bélelt nadrág. Tegnap is voltunk szemerkélő esőben, mert apának az ebédet be kellett vinnünk a munkahelyére...
6/8 anonim válasza:
Az én fiam 13 hónapos múlt, ma már voltunk kint sétálni. Pontosabban ő aludt a babakocsiban. Nálunk nem esik, csak szemerkél, és fúj a szél. Visszaadtam rá az overallt, meg a vastagabb sapkát, meg feltettem az esővédőt, mert gyűlöli ha az arcába fúj a szél!
Én csak akkor nem viszem ki, ha szakad az eső/hó, nagyon nagy szél van, és nagyon mínusz!
Ebben az időben még szerintem ki lehet menni, de a téli kabátot add rá!
7/8 anonim válasza:
15 hós kisfiammal most jöttünk vissza a sétából, elaltattam. DE nálunk nem fúj a szél...
8/8 anonim válasza:
22 hónapos a kisfiam és már voltunk kint mi is.
Délelőtt lementünk a boltba meg sétálgatott de délután már nem viszem le mert iszonyuan fúj a szél.
Én harisnyát és vastag nadrágot adtam rá, téli kabát + vastag sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!