Császármetszés után mennyi idővel lehet nadrágot hordani?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem bírok még nadrágot felvenni, hiába, hogy nagyon laza, egyáltalán nem szorít, ha csak délután veszem fel, estére akkor is fáj úgy, mint műtét után. Ráadásul egy délután miatt akár 2-3 napig is eltart a fájdalom, már 7 hete túl vagyok a császáron, szeretnék normálisan öltözni... Mikor leszek végre egészséges?2012. jún. 1. 17:52
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én másfél héttel a műtét után a világon semmit nem éreztem a császárból, a kórházból is szűk nadrágban jöttem haza. Nincs ott valami más gond, hogy még mindig ennyire fáj? Minden ismerősömnek rettentő hamar meggyógyult.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom,mi lehet a probléma,az az igazság,hogy nekem 11 hete volt a második császárom,már a kórházban pizsamában voltam,haza is nadrágban jöttem,azóta is abban vagyok itthon mindig(jó,mondjuk nagyrészt bemcsi alsóban,de ha kell,felveszek farmert is)Szerintem is megérné megmutatni a hegedet,mert annak bizony már nem szabadna fájnia.Esetleg nem tudom milyen típusú nacit viselsz?Mert én inkább csípőnadrágban vagyok,bár terhesség előtt is ezt részesítettem előnyben.Látom,7 hete operáltak,a 6 hetes kontrollon mit mondtak?Vagy nem említetted ezt a problémát?Remélem hamarosan rendeződik a problémád,és elmúlik a fájdalom.Üdv.tamy
3/5 anonim válasza:
szia.engem is császároztak de nekem nem volt ilyen problémám.én a kórházból nadrágban jöttem haza.lehet amiatt nem volt ilyen gondom mert én nagyon keveset híztak és majdnem annyi súllyal jöttem haza mint amennyi a terhesség legelején.neked nagyon nagy volt a pocakod?dokinál voltál? én a helyedben elmennék a nőgyógyászhoz hogy nézzen meg.nem hiszem hogy ez normális dolog.vagy erre még nem gondoltál?én szorítok hogy semmi komoly bajod ne legyen és minél hamarabb ismét jól érezhesd magad
4/5 anonim válasza:
Én is nadrágban jöttem haza a műtét utáni 5. napon és semmi bajom nem volt ezzel. Szerintem szólj a dokidnak erről, nem normális hogy ilyen sokáig fájjon!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és a kedves kommenteket, a héten megyek vissza a dokihoz (azóta is vérzek, ezért nem voltam még), remélem semmi komolyabb :S
2012. jún. 5. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!