Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Kinek hanyadik...

Császárosok! Kinek hanyadik nap indult meg a teje és mivel serkentette?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 17:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sátoraljaújhelyben szültem és durvának tartottam 1-2 dolgot!

Kösz az ötleteket,próbálkozom....

2010. aug. 9. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a letojt:)Miskolc Semmelweis
2010. aug. 9. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
OFF: Szia letojt!! én arra tippeltem, hogy szegedi vagy:DDDDD Én is letojt voltam:DDD Álmomban ne jöjjön elő a gyerekágyas osztály...
2010. aug. 9. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
A semmelweisen nem is csodálkozom...putri...fujjj, szemen köpném az összes nővért a gyerek osztáyon:/
2010. aug. 10. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmelweis:A szülés utáni nap hajnalán kaptam meg a gyerekem.Azt mondták 15 percre.Ehhez képest 1 1/2 órát volt a nyakamba téve.Nagy nehezen felültem és mivel nem volt nővérhívó,a kiabálásomra pedig senki nem reagált nagy nehezen felültem vele,hogy vhogy szoptatni is próbáljam.A párom hívtam fel(50 km-re),hogy keressen 1 számot,amit fel tudom hívni a kórházat,de akkor már jött a nővér:)Az éjszakás közölte velünk,hogy majd megnézhetjük magunkat,ha a rossz fizetés miatt már nem lesz,aki minket elláson.Én nem kértem,hogy ott dolgozzon.Annyit még nem sírtam és kiabáltam,mint abban az 1 hétben.Az idősebb csecsemősök is átnéztek rajtunk,semmiben nem segítettek.Csak a dokikra tudok jót mondani!
2010. aug. 10. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!