Császárosok! Kinek hanyadik nap indult meg a teje és mivel serkentette?
Én csak a babámmal serkentettem az elején, és a 3-4. napon indult be.
Utána volt egyszer, hogy elkezdett csökkenni, akkor ittam laktoherbet, meg szedtem urticát. De a legelején még nem szedtem semmit!
Szia!
2. nap indult meg. Én nem akartam serkenteni mert pont elég lett volna, de baba barát kórházban szültem ezért nagyon erőltették a fejést annál is akinek volt teje meg annál is akinek nem. Aki nem akart kézzel fejni azt erőszakkal rátették a mellszívóra (mi csak fejőgépnek hívtuk) Úgyhogy én mire hazaértem a kórházból dőlt a tejem.
Én 7 napja szültem, de még mindig kevés a tejem. Szedem a homeos bogyót, iszom a teát, az alkohol mentes sört és így is kevés.
Nálunk is bababarát kórház, még sem foglalkoztak sajnos ilyenekkel!Csak a cukros vizet öntözgették le a szegény fiam torkán........
Nekem ezek jöttek be:
- laktoherb, napi 2 filter 3 liter vízzel
- 3x5 urtica urens
- szoptatások közben 2 dl baracklé
- 2 mellből szoptatás
- testhelyzetek váltogatása (sima + hónaljtartás + fekvés)
- fejés közvetlenül szoptatás után (ez eleinte csak pár csepp)
A 3. napon indult meg, a kiscsaj indította be nekem is:)
Igazából sok volt utána már, csak hamar elment, a 6. hónapra már nem nagyon volt, de addig is rengeteg sört ittam és rántott leves stb...a teákat meg ilyeneket nem mertem, mert hallottam,hogy fájhat tőle a baba hasa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!