Akik szülés után kikérték végig maguk mellé a babát, hogy telt az a pár nap?:) Milyen teendőket láttatok el, és miben segítettek a nővérek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 21:45
12/18 anonim válasza:
A vírus miatt 48órát voltam bent császárral. A műtét másnapján betolták a babát és mindent én csináltam. Nem mutattak meg semmit, a szobatársam segített. Ha kérdésem volt, nekem kellett menni a nővérekhez.
13/18 anonim válasza:
Nem tudom mit lehetett ezeken a válaszokon lepontozni 😶 Ki pontozott le vajon? Aki totál szerencsétlen volt mindenhez, vagy aki “anti ősanya” és nem érti mit mártírkodunk itt? Komolyan érdekelne a lepontozók álláspontja!
14/18 anonim válasza:
Én Németországban szültem, itt a kórházban egyszer sem fürdették meg a babát, a szüléskor sem, csak áttörölgették.
0-24-ben velem volt, szóval mindent én csináltam, de ezt máshoy elképzelni sem tudtam volna.
Az első fürdése 3 naposan, már otthon volt. :) Akkor Anyukám segített.
15/18 anonim válasza:
14-es vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy vizsgálatra is én vittem át az orvoshoz, úgyhogy tényleg egy percre sem vették el.
A szülés után ugye rajtam volt a pici, pár perc után megkérdezték, hogy odaadom-e amíg a mellettem lévő asztalon megmérik, áttörlik.
16/18 anonim válasza:
14: szerencsére ez már normális kórházban itthon is így van. A babám csak azért fürdették, mert tiszta mekonium volt, és pont ezért vitték el hamarabb, egyébként az aranyóra alatt nem is mérnek, csak utána. Szerintem ennek kéne az alapnak lennie.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2020. okt. 8. 11:58
18/18 anonim válasza:
Nálunk nem volt választás, odaadták aztán jónapot, csak fürdetni vitték el meg megetetni ha régóta ordított, úgyhogy minden mást én csináltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!