Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik szülés után kikérték...

Akik szülés után kikérték végig maguk mellé a babát, hogy telt az a pár nap?:) Milyen teendőket láttatok el, és miben segítettek a nővérek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak furdettek.
2020. okt. 8. 07:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A vírus miatt 48órát voltam bent császárral. A műtét másnapján betolták a babát és mindent én csináltam. Nem mutattak meg semmit, a szobatársam segített. Ha kérdésem volt, nekem kellett menni a nővérekhez.
2020. okt. 8. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom mit lehetett ezeken a válaszokon lepontozni 😶 Ki pontozott le vajon? Aki totál szerencsétlen volt mindenhez, vagy aki “anti ősanya” és nem érti mit mártírkodunk itt? Komolyan érdekelne a lepontozók álláspontja!
2020. okt. 8. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én Németországban szültem, itt a kórházban egyszer sem fürdették meg a babát, a szüléskor sem, csak áttörölgették.

0-24-ben velem volt, szóval mindent én csináltam, de ezt máshoy elképzelni sem tudtam volna.

Az első fürdése 3 naposan, már otthon volt. :) Akkor Anyukám segített.

2020. okt. 8. 09:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy vizsgálatra is én vittem át az orvoshoz, úgyhogy tényleg egy percre sem vették el.

A szülés után ugye rajtam volt a pici, pár perc után megkérdezték, hogy odaadom-e amíg a mellettem lévő asztalon megmérik, áttörlik.

2020. okt. 8. 09:30
 16/18 anonim ***** válasza:
14: szerencsére ez már normális kórházban itthon is így van. A babám csak azért fürdették, mert tiszta mekonium volt, és pont ezért vitték el hamarabb, egyébként az aranyóra alatt nem is mérnek, csak utána. Szerintem ennek kéne az alapnak lennie.
2020. okt. 8. 09:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2020. okt. 8. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt választás, odaadták aztán jónapot, csak fürdetni vitték el meg megetetni ha régóta ordított, úgyhogy minden mást én csináltam
2020. okt. 8. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!