Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik szülés után kikérték...

Akik szülés után kikérték végig maguk mellé a babát, hogy telt az a pár nap?:) Milyen teendőket láttatok el, és miben segítettek a nővérek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 21:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
Cicilés, peluscsere, köldökkezelés, alvás, ennyiből állt a nap kb. 1x megmutattak mindent a nővérek. Ha gond akadt a szoptatással, akkor segítettek éjjel nappal. Ők fürdették meg, de lehetett nézni és mondták, hogy mit hogy kell.
2020. okt. 7. 21:55
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Csak akkor segítettek, ha kértem. De leginkább mindent megoldottunk a férjemmel. Fürdetést megmutatták, pelenkázást is, köldökápolást
2020. okt. 7. 21:56
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Csak a fürdetést csinálták.

Ugyanúgy elláttam, mintha itthon lettünk volna..

2020. okt. 7. 22:04
 4/18 Derjaderja ***** válasza:
72%
Mint a 3-nál.
2020. okt. 7. 22:27
 5/18 anonim ***** válasza:
53%

Tudom, nem ez a kérdés....szülésznőm azt mondta, hogy aranyóra után lesz 1-2 óra pihenő az osztályon. Ohh, ez szuper, gondoltam. Betolt, lepakolta a csomagom, elment. Rögtön jött két nővér a következő kérdésekkel: Érzi a lábát? Kell pisilni? Elmentünk wc-re. Amire visszaértem az ágyamhoz, ott volt a babám. Semmi közlés,útmutatás....igen, engem "sokkolt" amikor sírt, mert kb azt se tudtam, hogyan fogja vagy egyáltalán felvehetem?

Szobatársam mutatta meg a szoptatást, pelenkázást. Szerencsére volt egy nővér, aki aztán mutatott és elmagyarázott mindent (szoptatás, pelenkacsere, köldök ápolása, öltöztetés, büfiztetés). Fürdetni is fürdethettem volna, de nem mertem,így azt csak néztem.

2020. okt. 7. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Csak fürdették. Minden mást, amit kellett magam csináltam. De ha kellett volna, megmutatják mit, hogyan kell csinálni.
2020. okt. 7. 23:21
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Mindent én csináltam, gátvédelemmel szültem, pattogtam jobbra-balra szülés után azonnal, semmiben nem kértem segítséget csak a fürdetéshez. Van egy kistesóm nagy korkülönbséggel ezért teljesen képben voltam mindennel kapcsolatban, nem kellett segítséget kérnem, a szoptatás technikáját pedig az egyik barátnőm olyan zseniálisan elmagyarázta, hogy már az első próbálkozásstól olajozottan működött minden.
2020. okt. 7. 23:43
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Csak fürdetni vitték el, meg hallásvizsgálatra. Én nem engedtem első éjszaka sem, pedig akkor ajánlgatták, hogy elviszik.
2020. okt. 7. 23:58
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
Semmit nem mutattak meg, első baba, végig velem és párommal volt. Kívül belül varrni kellett, egyedül lattam el. Mindenre ráéreztem ösztönösen, eszembe se jutott, hogy nem nekem kéne ellátni minden ertelemben a saját gyerekemet, hanem egy idegennek. Ameddig nem olvasgattam, fel se merült bennem, hogy van aki mem tudja etetni, fürdetni, megnyugtatni (a módját legalább) a babájának. Szoptattam, aludzunk, pelenkacsere, én zuhanyoztam, arctosztitas, hajmosas stb,baba furdetes,parommal beszelgettunk, kajálgattunk, fogadtam a nagyszülőket,neteztem. Kb ennyi volt egy nap.
2020. okt. 8. 01:10
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
A köldökápolást egyszer megmutatták, ennyi volt, minden mást én csináltam, segítség nélkül. Rooming-in rendszer. Meg is lett az eredménye, haza két kisebesedett mellbimbóval mentem és rossz szoptatási technikával. Minden mást megtanultam korábban rokonbabákon.
2020. okt. 8. 01:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!