Akik szülés után kikérték végig maguk mellé a babát, hogy telt az a pár nap?:) Milyen teendőket láttatok el, és miben segítettek a nővérek?
Csak a fürdetést csinálták.
Ugyanúgy elláttam, mintha itthon lettünk volna..
Tudom, nem ez a kérdés....szülésznőm azt mondta, hogy aranyóra után lesz 1-2 óra pihenő az osztályon. Ohh, ez szuper, gondoltam. Betolt, lepakolta a csomagom, elment. Rögtön jött két nővér a következő kérdésekkel: Érzi a lábát? Kell pisilni? Elmentünk wc-re. Amire visszaértem az ágyamhoz, ott volt a babám. Semmi közlés,útmutatás....igen, engem "sokkolt" amikor sírt, mert kb azt se tudtam, hogyan fogja vagy egyáltalán felvehetem?
Szobatársam mutatta meg a szoptatást, pelenkázást. Szerencsére volt egy nővér, aki aztán mutatott és elmagyarázott mindent (szoptatás, pelenkacsere, köldök ápolása, öltöztetés, büfiztetés). Fürdetni is fürdethettem volna, de nem mertem,így azt csak néztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!