Hogyan oldjam meg kislányom felügyeletét?
Figyelt kérdés
A napokban vagyok kiírva, viszont van egy másfél éves kislányom. Sajnos a szüleim már nem élnek, a férjem szülei 80 km-re laknak tőlünk. Nagyon félek, hogy mi lesz ha rám jön itthon a szülés. A férjem 40 óra alatt ér haza a munkahelyéről. Ha például elfolyik a magzatvíz, hívom a párom megvárhatom, míg hazaér? Vagy rögtön mennem kell a kórházba? De sajnos tényleg nem tudom kire hagyni a pici lányom ☹️ Azt sem akarom, hogy lecsesszenek majd a szülészeten hogy miért nem rögtön indultam. Ha fájások kezdődnek, azokkal gondolom nem lesz meg a pici azalatt a 40 perc alatt míg a férjem hazaér. Nem tudom mitévő legyek de már nagyon félek ☹️2020. szept. 20. 21:11
11/26 Derjaderja válasza:
Ha a legrosszabb történik és hirtelen mész mentővel és egyedül vagy, akkor a mentő el fogja vinni Veled a gyereket is, hisz nem hagyhatják ott és nem is embertelen szörnyek.
Az urad akkor a kórházhoz jön a gyerekért.
12/26 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akarlak bántani, de ezt hogyhogy nem gondoltátok át még a gyerekvállalás előtt? Vagy még a terhesség elején? Egyébként ha épp pánikba esel, akkor felhívod a mentőszolgálatot, elmondod mi a helyzet és követed a diszpécser utasításait.
13/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lesz olyan aki majd beleköt.. Mert szerettünk volna mindenképp második babát és nem ez lett volna a kizáró ok. Legyen szép estéd.
2020. szept. 20. 22:58
14/26 anonim válasza:
Nekem a magzatvìz elfolyàsa utàn 89 (nem elìràs) òràval született meg a gyerekem. Ez extrèm eset, de nem eszik olyan forròn a kàsàt, hogy azonnal rohanni kelljen a kòrhàzba. Lesz időd kivàrni, mìg a fèrjed hazaèr.
15/26 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, de nem volt erre így 9 hónapod, hogy elrendezd már? Kapásból eszembe jut pár dolog, de ezeket így nem az utolsó napokban kell elkezdeni. Baby sitter (megbeszélve, hogy bármikor riaszthato, de ezt már intézni kellett volna), barátok, rokonok, kollégák, akikkel jó viszonyban vagytok. Messze lakó nagyi ideiglenes leköltöztetése. Stb.
16/26 anonim válasza:
Teljesen jogosak azok a válaszok, miszerint volt 9 hónap elrendezni a dolgokat. Ha ekkora problémát ès stresszt okoz ez a kérdés, talán nem kellett volna mèg másikat bevállalni. Van már egy gyereked, vele lecsesztek, ha nem indultál azonnal?
17/26 anonim válasza:
Nem nem belekötnek. Reálisan gondolkodnak,hogy eddig erre miert nem került sor hogy eszedbe jusson. Most igazábol tőlünk várod hamar gyorsan a megoldást, amire 9 hónap lett volna.
18/26 anonim válasza:
40 perc az nem sok idő. Ha nagy baj lenne akkor meg ott a mentő.
19/26 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnt, hogy szülök, azt hittem jóslófájások, 3 ujjnyira voltam tágulva és nem csesztek le. Aztán 2 órára rá megszületett a gyerekem, nem hiszem, hogy a semmiből kitágulnál 10 centire..
20/26 anonim válasza:
Esetleg beszéld meg a dokival, hogy a terminus napján befekszel és a kórházban várod a szülés megindulását. A férjed még otthon marad a naggyal. Nem tudom, más kórházakban hogy van, de engem a terminus után minden vizsgálatkor megkérdeztek, hogy szeretnék-e hazamenni vagy inkább maradok a kórházban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!