Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek már így, engedik?

Szültetek már így, engedik?

Figyelt kérdés
Azt olvastam egy fórumon, hogy sokkal jobban tágulok majd, ha közben a párom csókol, illetve simogat.

2020. szept. 18. 13:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk akár lehetett volna rá lehetőségünk, mivel órákig tök egyedül voltunk hagyva. De mondjuk az előfordult, hogy megharaptam egyszer a férjemet egy fájás közben, de előbb jutott volna eszembe éhes cápa szájába vetni magam, mint csókolózni.

Arról nem beszélve, hogy végighánytam a vajúdást. Szóval extra romcsi lett volna, de tényleg.

Gondolom még nem szültél. 😃

2020. szept. 18. 18:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez nagyon durva, hogy írjatok, sok helyen vajúdáskor nem lehet bent apa?! Hat de akkor komolyan mi értelme? Akkor kell az emberben tartani a lelket mikor már (en) harminc órát túllépve vajúdik, nem akkor mikor már csak nyomni kell. Akkor aztán holt mindegy volt bent van e...
2020. szept. 18. 18:45
 23/28 A kérdező kommentje:
Róbert Magánkórház, Dr.Rose vagy Maternity? Ezek közül melyik helyen a legjobb szülni? Átbeszéltük a párommal, arra jutottunk, hogy inkább kifizetek előre x összeget, mint az elvárt hálapénzzel vacakoljak.
2020. szept. 18. 18:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Róbertben van természetes szülés párti csapat, ők engedik, hogy smároljatok, gyertyafényes vacsi is lehet, ha akarod :D Nem bántani akartalak, csak vicceltem, nehogy félreértsd! Amúgy tényleg jó csapat Dékány Ágiék a szülnijó -val :) keresd meg őket és akármi is lehet, amit csak akartok, amíg nincs semmi komplikáció. Remek nők! :)
2020. szept. 18. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Huu te tényleg nem szültél még igaz? Olyankor örülsz ha élsz nekem még az is fájt ha a bőrömhöz ért a hálóing, nemhogy csókolózzak vagy bármi.

Nem akarlak elijeszteni de ne éld bele magad hogy neked ott ilyesmihez lesz kedved.

2020. szept. 18. 19:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Én a Róbertben szültem, de nem Ágiékkal, bár a Szülnijó csapat tényleg szuper :) Viszont ott a legtöbb (összes?) orvos természetes szülés párti, én ügyeletben is azt éreztem, hogy minden úgy van, ahogy szeretném (nyilván komplikációmentes szülés volt, ha bármi baj lett volna, természetesen közbeléptek volna).
2020. szept. 18. 19:51
 27/28 anonim ***** válasza:
58%
Elvileg a csiklo/mellbimbo izgatas is segit ;) csak mondom. Lehet van benne valami,de en ezeket inkabb kihagyom. Nem lenne lelekjelenletem hozzajuk😅.
2020. szept. 19. 11:12
 28/28 anonim ***** válasza:
58%
Utolso vagyok. Ja,es terhessegem elejen veszesen hanytam,kegyetlenul ereztem magam,kb fekudtem es "haldokoltam" egesz nap. Mikor hozzambujt,puszilni,vagy olelni,legszivesebben lerugtam volna az agyrol. Pedig alap esetben en is nagyon bujos,csokos alkat vagyok. De szerintem a fajdalomerzet,diszkomforterzet ezen legtobb esetben valtoztat,es csak a veget varod,azon kivul pedig SEMMI nem nyugtat. De lehet te azon kevesek koze tartozol,akinel ez nem igaz.
2020. szept. 19. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!