Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek már így, engedik?

Szültetek már így, engedik?

Figyelt kérdés
Azt olvastam egy fórumon, hogy sokkal jobban tágulok majd, ha közben a párom csókol, illetve simogat.

2020. szept. 18. 13:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Az a helyzet, hogy olyankor az ember nem igazán kívánja a csókot meg a simogatást, inkább szorítani akarja a kezét, meg néha azt, hogy hagyja békén :) Igen, néha abban az állapotban még idegesítő is, hogy mit jön már utánam aggodalmas arccal, amikor fájás kellős közepén járkálok, hagyjon már.

De lehet, hogy neked máshogy lesz.

Sima kórházban amúgy nem hiszem, ha közös vajúdó van, oda nem engedik be.

2020. szept. 18. 13:53
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
1,5 hete szültem a 2. babám. Utolsó gondolatom lett volna a csók meg a simogatás, mégis 2 óra alatt megszültem (2 ujjnyi volt a méhszájam fájások nélkül, mikor indítottak). Aranyos gondolat egyébként, de hidd el, amikor csak túlélni próbálsz a szinte egybefüggő fájások alatt, akkor nem hiányzik a csók és simogatás. Szorítod a párod kezét és ennyi.
2020. szept. 18. 14:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Aztán egy fájás csúcspontján úgy jár a férjed mint Hannibal Lecter egyik ápolója, amikor közel hajolt hozzá...
2020. szept. 18. 14:12
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én magánban szültem, szuper szülésélményem volt, az idő nagy részében békén hagytak, csinálhattunk volna, amit akarunk, aztán a csókolózás volt az utolsó dolog, ami eszembe jutott :D Éppen elég volt, hogy foghattam (szoríthattam) a férjem kezét és jelen volt, az is néha zavart, ha rám nézett, hozzám szólt, szerintem ha megpróbált volna lesmárolni, ott helyben verem be az orrát. Egyébként enélkül is nagyon gyorsan tágultam, a vajúdás nagyobb részét még itthon letudtam, amíg a férjem aludt (hajnalban jött rám a szülhetnék, nem akartam idejekorán felébreszteni :D ), szóval nem feltétlenül kellenek ilyen trükkök, és akkor sem biztos, hogy működik, ha lassabb a folyamat.
2020. szept. 18. 14:12
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

Akkor én màzlista vagyok

Kaptam csókot

Öletem a nagyobbik lányom ( szoptattam is)

Gyors szülésem volt

/ azért összepisiltem magam egyszer, jóhogy zuhany alatt voltam/

2020. szept. 18. 14:41
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Január végére fogok szülni, de már most nagyon aggódom. Anyukám, rokonok, barátnők szülésélményeit meghallgatva még jobban beparáztam. Szeretném, hogy a lehető legkellemesebb legyen. Engem kifejezetten megnyugtat a páromtól kapott csók, ölelés, simogatás egy stresszesebb, nehezebb helyzetben.
2020. szept. 18. 14:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon megnyugtat, viszont nekem a szülés egy más tudatállapot volt. Kicsit mintha kívülről néztem volna az egészet. És nagyon, nagyon befele fókuszáltam, a babára és a fájásokra, és kifejezetten nem esett jól, ha ebből ki akartak billenteni. Nagyon jó volt, hogy a férjem velem volt, de leginkább a keze kellett, amit szoríthattam, és néha a vállára tudtam borulni, de csak egy-két ilyen alkalom volt.
2020. szept. 18. 15:12
 18/28 anonim ***** válasza:
70%

Én Magyarországon szültem, állami kórházban és bent volt a férjem.

Ctg volt rajtam, mert alapvetően indított szülés volt.

DE nem zaklattak minket, mivel ctg-t kint is látták, így simán megoldható volt az össze bújas, csók.

Az elején volt is, mikor még nem volt durva a helyzet :)

Állva is vajúdtam, ahol ő tartott és közben ölelt.

Ekkor már a végén jártunk, nagyon fájt, nyilvan romantikus csókolózás akkor már nem volt Elképzelhető :D

2020. szept. 18. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:
54%
Hallottam, hogy a csòk, ès a mèly hangok kiadàsa ellazìt. Magyarorszagon nagyon zsàkbamacska, hogy mennyire tartanak szülès közben tiszteletben, mit ,,engednek".
2020. szept. 18. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én vajúdás közben örültem ha nem ért hozzám senki,nemhogy még simogassanak és csókolgassanak. Boldog voltam ha normálisan kaptam levegőt. Nagyon szeretem a férjem de ha vajúdás közben akart volna csókolózni lehet hazáig rugdosom:-D
2020. szept. 18. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!