Szegeden kinél szültetek/kit ajánlotok? (privátban is írhattok)
Lehetőleg nőhöz mennék.
Fontos, hogy szakmailag jó és megbízható legyen, de mellette nem szeretnék, hogy durva, kellemetlen alak legyen, aki egy darab húsnak néz csak.
(magánpraxisba mennék, nem sztk alapon)
Hát én nőt nem javasolnék.
Férfiből ott van Altorjay, Pásztor Norbert, Sikovanyecz, Keresztúri, ők mind nagyon jók.
Én meg ajánlok nőt.
Én Sikovanyecz dokinál szültem az első 2 fiam, de váltottam.
Most Csonka Andrea dotornőhöz járok, nekem nagyon pozitív, hogy el lehet érni közvetlenül telefonon és elmondani a panaszt. Mindig kedves és nagyon alapos.
Sikovanyecznek van tudása, nem érdekel mit vállal és mennyibe kerül.
Ő volt az egyetlen, aki tudott normálisan vizsgálni, diagnosztizálni. A többi sehol nem volt hozzá képest.
Én Csonka Andreával nem voltam megelégedve. Közölte a 26. Héten, hogy nemsoká szülök a rövid méhnyak miatt. 2 hét alatt fogytam 6 kgot terhesen az idegtől.
Ha sikovanyecz nincs ott szerintem tényleg addig idegelt volna, hogy beindul a szülés, meg addig basztat.
Sikovanyecz azt mondta semmi baj, fiatal vagyok és még pesszáriumot se rakott, mert feleslegesnek tartotta.
Igaza volt. Bárcsak hamarabb ismertem volna.
Persze félreértés ne essék mindenkinek szíve joga,ez csak az én tapasztalatom.
Sok időt töltöttem közöttük, azért ismerem őket.
Mindkettőnek megvan a tudása. Mindketten emberek, hibáznak. Vitatott esetben persze, hogy elmegy az ember másik véleményt kérni.
De én, mint kismama, ha már a terhesgondozást vele csinálom, akkor szeretnék vele szülni. Sikovanyecz nem megy be hétvégén. Már nem.
De persze ott van nőként, akivel volt tapasztalatom, Szűcs Márta. Alapos, az endokrin szakvizsgáját is megcsinálta, engem minden oldalról megvizsgált. Ir, pcos, cukros kismamaként, pedig nem az ő betege vagyok.
Engem az borzasztott el, hogy folyamatosan hülyeséget beszélt. Én is tudtam, hogy nem így van.
Meg én azért örültem még anno, mert minden komolyabb esetet sikovanyecz nézett át.
Eszembe jutott még Kőrösi Szilvia, róla is sok jót hallottam, de spec nem ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!