Hogyan vegyek rá valakit a kórházi szülésre, aki otthon akar szülni?
Figyelt kérdés
A menyem hajthatatlanul otthon akar szülni, azt mondja hogy a kórházban fél a fertőzésektől, hogy elrontanak valamit, hogy nem veszik figyelembe a kéréseit, és stresszes a sterilszagtól, a sok fehértől, az idegen helytől és a sok embertől. Úgy érzi képtelen lenne kórházban szülni, inkább meghalna, csak ne kelljen bemennie. Persze hiába magyarázom neki én, és a fiam, nem hallgat ránk. Az állatokat hozza fel példaként, hogy ők is megoldják egyedül. Persze mit is várjunk egy vidéki parasztlánytól, valószínűleg még az előző évezredben ragadt, amikor tényleg rosszak voltak a kórházi körülmények. Még az én szüléseim sem voltak tökéletesek, de azóta még többet fejlődött az orvostudomány. Meg egyébként is, ki vezetne le egy otthonszülést, az egyetlen ilyen most börtönben van. Tényleg nagyon aggódom érte, hogy árt magának és az unokámnak, ezzel pedig a fiamnak is. Észérvekre nem hallgat, ezeket mint elmondtam neki többször is. Egy időben úgy tűnt észhez tért, de aztán a fiam szólt hogy ezt csak nekem mondta, azóta úgy akarja intézni, hogy későn vegye észre, hogy ne legyen már idő beérni a kórházba. Ekkora őrültséget sem hallottam még. Mit csináljak?2020. szept. 17. 21:12
31/32 anonim válasza:
Dédnagyanyám idejében természetes volt az otthon szülés, ő az ötödikkel kötött ki a kórházban. Két nap alatt nem tudta megszülni, szekérrel kellett bevinni. Csak annyit arról, hogy régen is megoldották, meg a többedik gyereknél végképp nem veszélyes stb.
32/32 anonim válasza:
Tenni nem tudsz semmit max ha meghal a gyerek a következőnél majd nem veszélyezteti az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!