Miért most kezdtem el "hízni"?
Figyelt kérdés
Második terhességem, egyiknél se maradt rajtam 2-3 kilónál több.
3 hónapos a fiam de most úgy érzem mintha híznék hasra.
Szülés utáni hetekben vékonyabbnak éreztem magam mint most. Pedig nem eszek többet, nem nasizok, többet és rendszeresebben alszok.
Meg egy picit mintha erősödött volna a szőrzetem. Kilóban nem változott semmi csak én látom hogy a hasamnál kis háj van. Szoptatok és szedek vitamint is de azt szülés óta. Ez mitől lehet??
2020. szept. 9. 22:35
1/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Szoptatástól volt/van szerintem, amint abbahagytam a szoptatast, megállt a hizas is(17 honapig szoptattam, ennyi idő alatt 4 kilo jott fel ram). Aztan nem szoptattam mar es maradtam ugyanugy 54 kilo, de en orultem is mondjuk, mert vilag eletemben nagyon vekony voltam, anyukamtol orokoltem. Most ujra szoptatok 8 honapja és 2 kilot mar híztam.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyebkent ha kiloban nem valtozol,szerintem meg nem huzosott vissza a hasad teljesen azért latod ugy, hogy pocakod van.
3/3 anonim válasza:
szoptatás miatt meg genetika miat hizol,ha nem szoptatsz fogysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!