Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől kezdtem el ilyen tempóba...

Mitől kezdtem el ilyen tempóban hízni? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Túlsúllyal kezdtem a terhességet, 160cm/84kg, hormonkezelések miatt, eddig reméltem h nem nagyon fogok hízni, a 24. hétig csak 2 kg ment fel... most meg hirtelen még 3 kg.. nemértem miért...hogyan lehetne megállítani? bármilyen ötletet szívesen fogadok...

27h km

2010. márc. 8. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
terheléses cukron voltál már?
2010. márc. 8. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem voltam terhelésesen... a 18. héten voltam uh-n akkor nem adott a doki beutalót rá.. de a védőnő minden alkalommal méri a vércukrom.. és eddig mindig tök jó volt...
2010. márc. 8. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy híztam mint te és a sima vércukrom mindig tökéletes volt, aztán a terheléses meg borzasztó lett, sajnos kiderült, hogy a terh cukortól ugrott meg a súlyom. Menj el mielőbb, mert magzati károsodást okoz, ha nincs kezelve!
2010. márc. 8. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Oda háziorvos vagy védőnő is beutalhat? vagy csak a nőgyógyász?
2010. márc. 8. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez alkati kérdés is. Nekem tökéletes lett a terheléses vizsgálat eredménye, tornázok és az étkezésre is nagyon odafigyelek, mégis heti min. fél kiló jön föl, de van, hogy hirtelen egy egész kiló is. Most 28 hetes vagyok és 11 kg-nál tartok. (De hozzáteszem, az első három terhességemnél is 15-16 kilókat híztam. Aztán gyorsan lement.)
2010. márc. 9. 08:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is tornázom és nagyon odafigyelek az étkezésre is... szóval ez alkat kérdése lehet akor.. háát remélem tényleg le fog menni :)
2010. márc. 9. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász szokta oda adni a beutalót, de biztos, hogy a háziorvos is tud adni! Védőnő szerintem nem.
2010. márc. 9. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!