Koronavírus ideje alatt, hogy zajlik a lezàrt kórházban a szülés?
5 hét van még a szülésig és nagyon félek attól, hogy senki nem lehet bent velem a kórházba ,illetve nem jöhetnek be hozzám a család tagjaim ha újra lezárják a kórházakat.
Vannak köztetek olyanok akik az "első koronavírus hullám" alatt szültek?
Mire számíthatok?
Én Nyíregyházán fogok szülni és a saját orvosomhoz is ragaszkodnék, de úgy tudom a kórház lezárása alatt csak az az orvos lehet bent aki épp ügyeletes.
Talán kicsit megnyugodnék ha néhány információval segítenétek, és nem tudatlanul mennék be a kórházba,tele félelmekkel!
Előre is köszönöm Kedves Kismamák 🙂
Mázlista vagy 8-as!
Szintén Szeged, június. Császárnál nem lehetett bent hanem a folyosón kellett várnia. Megnézhette, képeket csinált és ennyi. Még magához se vehette rövid időre. :( Aztán természetesen pár nappal később mindezt feloldották.
Műtét után a tusolásnál segítettek felállni onnantól viszont semmit, merthogy tessék magunknak erőlködni. Szóval másnap már egyedül kellett kelni, azt hittem leszédülök az ágyról, na meg mire összeszedtem a cuccaimat...
Én már nagyon unom ezt a járványhisztit. Az egyetlen jó az volt hogy 48 óra után hazamehettünk. Borzalmas volt a recsegő ágyon aludni ami minden mozdulatra megnyikkant.
Köszönöm a sok választ.
Sajnálattal hallom nagyon.
Kitartást és sok erőt minden olyan kismamának aki most fog szülni!
Mert nekem nagyon sokat jelentett volna ha bent lehetett volna az apuka a szülés előtt és után.
Így majd segítjük mi "idegen" kismamák egymást bent.
És reménykedünk, hogy a Nővérkék és az épp ügyeletes orvos/szülésznő kedves lesz velünk.
Könnyű szülést mindenkinek ❤️🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!