Apásszülésre lesz lehetőségünk?
Szisztok
Érdeklődnék ki mit tud a járványügyről.. ma töltöttem a 36.hetet kismamaként és picitnagyon aggódom, hogy mivel lassan itt a nagy nap a koronavírus miatt nem lehet apás szülés :(
Igen a MO kormánya oldalán néztem az élőközvetítést,hogy ezt nem fogják korlátozni és, hogy apát sterilbe beengedik stb.. de olvastam már olyat is,hogy nem engedték be az apukát..
szóval ezt korház válogatja? Vagy van valami szabályzás és én átsiklottam felette?
Nincs fogadott dokim.. amikor utoljára voltam vizsgálaton teljesen kiment a fejemből megkérdezni.. most meg csak NST-re kell majd csak menjek, de arra is csak 38.hétben.. a korház vonalát meg ne szeretném ezzel fenntartani ...
Tolna megye, Szekszárdon fogok szülni
Probalj egy 5 percre magadon kivul masra is gondolni.
Igen, siman benne van hogy a korhazi dolgozok es a tobbi anyuka erdekeben nelkuloznod kell apuka jelenletet. Baratkozz meg ezzel es ne hergeld tovabb magadat hogy jaaaj ez milyen rossz lesz. A korlatozasok nem azert vannak hogy a te jokedvedet elvegyek, hanem azert hogy masok eletben maradjanak.
Elvileg bent lehet. De még van 4 hét még visszállhat minden a rendes kerékvágásba!
Kérdezd az orvosod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!