Szült valaki mostanában (vagy bármikor) maszkban? Milyen érzés volt? Rendesen kaptál levegőt? Mennyire zavart?
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 21:38
1/10 anonim válasza:
Nemrég én is feltettem ezt a kérdést itt. Volt aki majdnem lehülyézett, hogy úgy nem is lehet szülni, oxigénhiány stb...
Volt, aki azt írta, kellett a maszk, de a végefele levehette.
Szóval nem lettem okosabb. Én vidéki kórházban szülök majd, még van néhány hetem, majd ott kiderül.
2/10 anonim válasza:
Én nem értem, miért kéne maszk, nekem a doki a rendelőben mondta, hogy vegyem le nyugodtan...
3/10 anonim válasza:
Könyörgöm amúgy is alig kapok levegőt benne mondjuk egy tesco után, és mi az egy szüléshez képest...
4/10 anonim válasza:
En kb 8x hánytam szules közben. Mókás lett volna maszkban. Kanül a kezemben, fájás a tetofokán, majd.... elnézést. Kecsesen maszk le, vesetálat magam alá igazgatom és hányok. Ja nem. Meg maszk nélkül is volt hogy egyszer a ferjem egy full más edényt tudott csak felkapni, hogy ne hányjam le az ágyat.
Ertem amúgy a lényeget, de nekem ez szules közben állati életszerűtlen. És igen azért amikor a mely levegoket szájon be, orron ki. Hogyan? Tuti ezt is pasi találta ki.
5/10 anonim válasza:
Nyíregyházán szültem 2,5 hete mikor a szülőszobára mentem én levettem és kidobtam. Aztán mondták,hogy hát nem kellett volna kidobni magamon kellett volna hagyni. Én meg mondtam hogy ígyis alig kapok levegőt,aztán nem álltak le vitatkozni velem.
6/10 anonim válasza:
Szlovakiaban mindenki maszkban szul es senki nem oxigenhianyos... Kotelezo a maszk nalunk szuloszoban is vajudaskor, szuleskor. Ido kerdese hogy magyarorszagon is kotelezo legyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Eddig senki se a kérdésemre válaszolt :D Tapasztalatokat szeretnék hallani olyanoktól, akik maszkban szültek. (Én amúgy nem Magyarországon fogok szülni, és ahol élek, jelenleg kötelező a maszk a szülőszobában.)
2020. máj. 11. 22:56
8/10 anonim válasza:
Azert nem kapsz, mert magyarorszagon nem kotelezo, igy senki nem tartja be. Menj facebookra felvideki anyak csoportjaba, kerdezz ra ott, biztosan sok tapasztalatot megosztanak veled.
9/10 anonim válasza:
Magyarországon nem kötelező, így itt senki nem fogja magát szívatni a maszkkal szülés közben (el sem tudom képzelni egyébként hogy lehet maszkban szülni, én már szültem egyszer, levegőt alig kapsz maszk nélkül is). Kérdezz ott, ahol élsz, ha ott kötelező.
10/10 Anoni_30 válasza:
Maszkban szültem. Április 5 Szigetvár. Senki se mondta, hogy vegyem le. Alapból is néha hiperventilláltam szóval nehéz volt .. Szerencsére gyorsan meglett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!