Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés ha beindulnak a...

Milyen érzés ha beindulnak a fájások? Ugy értem milyen tipusu a fájdalom? Görcsszerű vagy tompa fájdalom?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb esetben mensi görcsös,majd ez erősödik!
2008. nov. 27. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is mindig ezt mondták, hogy olyan mint a mensi csak erősebb...és én azt vártam. Hát nem olyan volt.

Mondjuk nekem már hajnali 2kor mikor kezdődött a vajúdásom, egyből 10 percenként jöttek a fájások, és nagyon hamar be is gyorsult, 4kor már 3-4 percesek voltak, 7re meglett a fiam.

A lényeg : nekem olyan volt és úgy is indult, mint amikor piszokul elrontod a gyomrod és megy a hasad nagyon, teljesen olyan volt, semmi menstruációhoz hasonlatost nem éreztem.

Persze másnál másképp van, csak azért írtam le, hogy ne lepődj meg ha emésztőszervi jellegű erős hasgörcsre hasonlít inkább :)

2008. nov. 27. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

azért remélem még nem azt érzem, és csak jóslók, mert még kicsit korai lenne:))

2008. nov. 27. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
En most szombaton szultem,nekem mensis szeru gorcsok voltak,este kezdodott 9 fele es minnel jobban erosodott,a vegen mar kibirhatatlanul.Es ami erdekes az elso perctol 1-2 percenkent,sot par masodpercenkent jottek a fajasok.Reggel meglett a kislanyom.
2008. nov. 27. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a derekam fájt végig, szinte mást nem is éreztem, de azt nagyon :-).
2008. nov. 28. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
3-szor voltam a kórházban téves riasztás miatt,mindig azt hittem,hogy már itt az idő.Ugy gondoltam én nem fogom észrevenni,hogy mikor kell menni.A dokit kérdezgettem,hogy mit kell érezni,milyen az.Mondta,hogy ő férfi révén nem igen tudná elmondani,de ne aggódjak,mindenki azt mondta neki,hogy egyből tudta mikor van itt az idő.Tényleg így van.Az olyan,hogy oylat még nem érzetél és tudni fogod,hogy az az.Nem azért,mert fáj,v ilyesmi,mert először nem fáj nagyon,de tudni fogod.Nekem is a mensi görcsöket mondta mondenki,de nem olyan.Inkább ahhoz hasonló,mikor magzatvizet néznek azzal a lámpával,az fáj kicsit,na olyasmi érzés,és az erősödik a végre.Konkrétan nem is a hasad fáj,hanem ott bent,a hasad és a nunid között,a méhszáj.Remélem tudtam segíteni.
2008. dec. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!