Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés a szülési fájdalom?

Milyen érzés a szülési fájdalom?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdett kilökődni a nyákdugó. Ma pedig amikor ültem, hirtelen egy nagyon erős szúrást éreztem az alhasamban, annyira fájt, hogy meg se tudtam mozdulni. Kicsit olyan, mintha fel lettem volna puffadva. Egy pár pillanat után el is múlt. Azóta nem ismétlődött. Lehet, hogy már elkezdődött valami?

40 hetes kismama

2008. szept. 25. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A szülési fájdalom nem szúró fájdalom, hanem görcs jellegű. Ezt így elég nehéz leírni... Ha valamilyen szúró fájdalmat éreztél, az inkább a baba lehetett szerintem, lehet, hogy rosszul mozdult.
2008. szept. 25. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy nemsokára szülni fogsz.

Egyébként a szülési fájdalmat szerintem nem lehet leírni, vagy elmondani. Ha ott tartasz tudni fogod, mert az a fájdalom semmihez sem hasonlítható, nagyon erős görcsölés szerű fájás.

Sok sikert.

2008. szept. 25. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

mint minden fájdalmat mindenki máshogy éli meg a szülési fájásokat is. Nekem nagyon erős menzesz görcseim voltak tinédzser koromban, na én ahhoz tudnám hasonlítani kb. tízszer megszorozva. De nem törvényszerű, hogy nálad is ilyen lesz. A lényeg: ne aggódj ezen, túl leszel rajta:) sok sikert és boldog babázást!

egy hónapos kisfiú anyukája

2008. szept. 25. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a mensi görcshöz tudnám hasonlítani, csak sokkal erősebb.

2 hónapos kisfiú anyuja

2008. szept. 25. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

pontosan, olyasmi mint a menszi gorcsok csak a szulesnel sokkal erosebb! olyan fajdalom nincs meg egy mint a szules:)

2008. szept. 25. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem egyáltalán nem voltak görcseim,méhkeményedéseim voltak, de OLYANOK...és a derekam ami nagyon hasogatott és ezek egyszerre jöttek.

sok sikert, sok boldogságot,egészséget!

2hónapos kisfiú anyukája

2008. szept. 25. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

nekem a derekam akart kiszakadni a helyéről,naon-naon fájt,nem lehet leirni,mert tényleg olyan fájdalom h soha máskor nem érzi az ember...és bmilyen fáradtnak is fogod érezni magad a vajudáskor, a kitolásra rengeteg erőd lesz.én 10 órát vajudtam,éjszaka, reggelre lett meg a babóm, naon fáradtnak éereztem magam,de kitolási szakra,mintha 10 energia italt megittam volna, sőt utána még egész nap pörögtem...

könnyű szülést,és rengeteg energiát hozzá!

2008. szept. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!